close
Case Celebre

Casa lui John Paul DeJoria – unul dintre cei mai bogati oameni din lume

Daca nu ati aflat inca de John Paul DeJoria, aflati ca este unul dintre cei mai bogati oameni din SUA, cu o avere de ordinul miliardelor de dolari. Astazi vorbim despre casa lui John Paul DeJoria, sau mai bine zis fosta casa a celebrului fondator al companiilor John Paul Systems si Patron Spirits, intrucat proprietatea a fost vanduta pentru suma de 6,93 milioane de dolari, dupa doua tentative nereusite, una in 2015, in care pretul era de 7,8 milioane de dolari si una la finele anului trecut, in care se cerea pret fix de 7,4 milioane de dolari.

Ce are casa lui John Paul DeJoria atat de multe incat sa merite acesti bani? In primul rand, este situata pe o proprietate de 92 de acri de teren, care pe langa o casa luxoasa gazduiesc si o mini-ferma de animale exotice, iar asta nu e totul, caci pe langa casa de 4 dormitoare, proprietatea se poate lauda si cu un buncar subteran conceput sa reziste in fata unor bombardamente sau chiar atacuri nucleare.
casa-lui-john-paul-dejoria-12

casa-lui-john-paul-dejoria-7

casa-lui-john-paul-dejoria-6

casa-lui-john-paul-dejoria-5

casa-lui-john-paul-dejoria-4

casa-lui-john-paul-dejoria-3

casa-lui-john-paul-dejoria-2

casa-lui-john-paul-dejoria-8

casa-lui-john-paul-dejoria-9

casa-lui-john-paul-dejoria-10

casa-lui-john-paul-dejoria-11

casa-lui-john-paul-dejoria-1
Locuinta se afla undeva intr-o zona rurala din Austi, inconjurata de un loc. Proprietarul, sau mai bine zis fostul proprietar, nu se sfieste sa-si arata etnicitatea mexicana (lucru care se vede si in modul in care casa a fost mobilata), motiv pentru care steagul Mexicului este afisat chiar la intrare.

Casa principala are 4 dormitoare spatioase, fiecare cu elemente hispanice proprii, insa va fi la atitudinea noilor proprietari daca vor fi pastrate la modul in care sunt acum amplasate. De ce zic asta? Pentru DeJoria este o persoana excentrica, iar de exemplu, intr-unul dintre livinguri este un cal impaiat.

Ultimul aspect pe care as vrea sa-l punctez ar fi cel al piscinei exterioare, care ofera priveliste catre lacul din jur si catre animalutele care isi duc traiul linistite in apropiere.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.