close
Decoratiuni Sarbatori

Decoratiuni de Craciun 2016 – pentru usa de la intrare

A sosit acea perioada a anului in care trebuie sa vorbim si despre decoratiuni de Craciun. In mod normal, as mai fi asteptat sa scriu despre acest subiect, insa am vazut ca multa lume deja a inceput sa-si impodobeasca locuinta in spiritul Craciunului, astfel ca nu am mai putut astepta. Vor urma mai multe articole de acest gen, fiecare cu segmentul propriu, motiv pentru care astazi ne concentram asupra usii de la intrare.

De ce decoratiuni de Craciun 2016? Pentru ca, unu la mana, decoratiunile cele vechi nu se mai poarta, asta ca sa nu mai spunem ca deseori se vede cu ochiul liber trecerea timpului. In plus, gratie creatorilor de decoratiuni DIY sau artizanale, modele de decoratiuni sunt tot mai aspectuoase, astfel ca de multe ori ar fi pacat sa folosim fix aceleasi lucruri ca si in anii precedenti.

Mai mult, pentru colectia de mai jos, am inclus si cateva proiecte de tipul <<do it yourself>> pe care le puteti copia intr-o dupa amiaza sau cand aveti voi timp liber.

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare-12

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare-11

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare-10

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare-9

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare-8

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare-7

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare-6

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare-5

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare-4

SONY DSC
SONY DSC

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare-2

decoratiuni-de-craciun-2016-pentru-usa-de-la-intrare

Apoi, inca un aspect, ganditi-va ca usa de la intrare e primul lucru pe care il vad cei care urmeaza sa va treaca pragul, iar o decoratiune frumoasa, nu un kitsch ieftin (care, din pacate, se gaseste din plin in mai toate magazinele de la noi), poate crea din start o impresie buna.

Nu vreau sa inchei acest articol fara a va da o idee super simpla de aplicat: cregute de brad impletite intr-un fel de coronita in care agatati felii de fructe uscate pe calorifer. E o idee ieftin de aplicat, cu un efect vizual foarte dragut.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.