close

Din seria de case celebre pe care am inceput-o in urma cu ceva timp pe freshhome.ro, astazi va prezentam casa lui Drake, cunoscutul cantaret de rap canadian. Casa acestuia este o resedinta somptuoasa cumparata cu 7,7 milioane de dolari intr-o zona populata de alte vedete precum Kanye West, Justin Bieber, clanul Kardashian si multi altii.

Casa a fost cumparata de la Larry Pollack in timpul crizei financiare globale, astfel ca a fost la un pret substantial mai mic fata de valoarea ei, care se situeaza undeva in jurul sumei de 30-33 de milioane de dolari. Si mai mult, aceasta casa a fost idealul cantaretului inainte ca el sa isi permita o astfel de investitie. De fapt, a salvat cateva poze pe care le-a pus pe background-ul laptop-ului sau si a pandit momentul prielnic.

Cat despre casa in sine, e grandioasa in adevaratul sens al cuvantului. A fost facuta in asa fel incat, mai ales la exterior, sa fie mai mare si cu mai multe facilitati decat resedinta Playboy, primul proprietar fiind intr-o rivalitate de moarte cu Hugh Hefner.
casa lui drake 15

casa lui drake 14

casa lui drake 13

casa lui drake 12

casa lui drake 11

casa lui drake 10

casa lui drake 9

casa lui drake 8

casa lui drake 7

casa lui drake 6

casa lui drake 5

casa lui drake 4

casa lui drake 3

casa lui drake 2

casa lui drake
Drake are o sensibilitate cand vine vorba de pisine, astfel ca pe langa faptul ca a imbunatatit pisicna principala, a implementat pe proprietate o piscina semi-acoperita in stilul unei grote. Astfel, se pastreaza un aspect natural si rezultatul final e grandios.

Spre deosebire de multe alte resedinte de acelasi tip, casa lui Drake nu e ostentativa, nu impresioneaza prin grandoare, ci mai degraba prin faptul ca e prietenoasa. Interioarele sunt cu influente rustice, dar sunt totusi spatioase, iar printre ele se afla o biblioteca, o sala de cinema privata cu o capacitate de 30 de locuri, un beci care l-ar face pe orice amator de vinuri gelos si, la exterior, pe langa toate amenajarile, o multime de terenuri de sport, unul de tenis, unul de baschet, unul de volei si alte cateva mai micute cu diferite utilizari.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.