close
Hoteluri & Resorturi

Pine Cliffs Resort – un resort in Algarve doar pentru adulti

Pine Cliffs Resort este un resort in Algarve, o regiune spectaculoasa din sudul Portugaliei, in apropiere de Praia da Falésia, intr-un loc in care apele oceanului Atlantic sunt destul de caldute, iar valurile nu chiar atat de brutale incat sa izbeasca cu putere pe oricine se avanta printre ele.

Desi, teoretic, exista programe pentru copii, resortul e renumit neoficial pentru faptul ca este un resort exclusivist, care se mandreste cu un teren de golf inclus in numeroase turnee pentru profesionisti, un centru spa si unul de fitness care i-ar face gelosi pe orice investitor implicat intr-o astfel de industrie.

Desigur, nu e un loc tocmai ieftin, fiind “populat” in special de turisti din tari cu putere de cumparare mare, insa se pot gasi si solutii constand in sejururi in perioade mai putin aglomerate. Chiar daca asta poate parea un oarecare dezavantaj, Praia da Falésia e fantastica si daca aveti sansa sa o vizitati in doi, cu atat mai bine.
resort in algarve 20

resort in algarve 19

resort in algarve 18

resort in algarve 17

resort in algarve 16

resort in algarve 15

resort in algarve 14

resort in algarve 13

resort in algarve 12

resort in algarve 11

resort in algarve 10

resort in algarve 9

resort in algarve 8

resort in algarve 7

resort in algarve 6

resort in algarve 5

resort in algarve 4

resort in algarve 3

resort in algarve 2

resort in algarve
Cat despre frumusetea resortului, observati si singuri din pozele de mai jos: spatii mari, piscina interioara imensa, interioare cochete, terase in apropiere de plaja, la cativa metri de apa, terenuri de sport si altele asemenea. E-un loc frumos in care merita sa ajungeti, fie si doar pentru cateva zile, mai ales daca tot ajungeti in sudul Portugaliei.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.