close
Case Celebre

Casa lui Evan Spiegel, CEO-ul Snapchat

Daca de Evan Spiegel nu ati auzit, atunci cu siguranta ati auzit de Snapchat, una dintre cele mai populare aplicatii de comunicare ale momentului. Evan Spiegel tocmai a facut o investitie masiva alaturi de Miranda Kerr, un cunoscut fotomodel al celor de la Victoria’s Secret si totodata prietena lui Spiegel, intr-o casa din apropiere de Los Angeles, in valoare de 12 milioane de dolari, cu jumatate de milion de dolari mai putin fata de pretul initial cerut de proprietari.

Cu ce se mandreste aceasta? In primul rand cu o pozitie superba in cunoscutul cartier rezidential Brentwood, un cartier in care toate casele sunt de ordinul milioanelor de dolari. In plus, pentru amatorii de arhitectura, casa poarta semnatura renumitului Gerard Locord, un arhitect apreciat in zona Los Angeles-ului si nu numai.
snapchat 14

snapchat 13

snapchat 12

snapchat 11

snapchat 10

snapchat 9

snapchat 8

snapchat 7

snapchat 6

snapchat 5

snapchat 4

snapchat 3

snapchat 2

snapchat
In al doilea rand, casa CEO-ului Snapchat a apartinut nimeni altuia decat celebrului actor Harrison Ford pentru aproape 30 de ani, pana in 2012, atunci cand a vandut-o pentru 8 milioane de dolari.

Printre celelalte lucruri cu care se mandreste aceasta casa se numara o bucatarie cu blaturi de marmura, camere de dining, 2 birouri cu biblioteci si 7 dormitoare, dintre care cele 2 principale ofera oaspetilor senzatia ca sunt intr-un fel de cladire somptuoasa, avand un tavan piramidal. In plus, sunt si 8 bai complete, o sala de fitness, iar la toate astea se adauga o casa de oaspeti fix langa piscina din partea posterioara a casei.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.