close
Hoteluri & Resorturi

Las Casitas – un resort tropical marca Waldorf Astoria

Numele de Waldorf Astoria nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales in randul celor care calatoresc des si care isi programeaza vacantele deseori in resorturi si hoteluri de lux. In cazul de fata, Las Casitas este un resort marca Waldorf Astoria prin care celebrul lant de hoteluri si investitori incearca sa capete “o felie” din piata turistica de lux din Puerto Rico.

Resortul e mult mai mare decat se vede in pozele de mai jos. Ca sa va dati seama cam despre ce fel de resort vorbim, ganditi-va ca are 22 de restaurante si lounge-uri, iar 10 dintre ele au specificul propriu. Resortul in sine ofera o priveliste fantastica a oceanului Pacific, plus ca dispune de o serie de facilitati cu care putine hoteluri se pot lauda.
waldorf astoria resort 9

waldorf astoria resort 8

waldorf astoria resort 7

waldorf astoria resort 6

waldorf astoria resort 5

waldorf astoria resort 4

waldorf astoria resort 3

waldorf astoria resort 2

waldorf astoria resort
De la centre spa, lounge-uri imense si camere confortabile si pana la degustat de vin, trabucuri si cine gatite de bucatari scoliti in restaurante cu 1-2 stelute Michelin, cu toate acestea se poate lauda Las Casitas. In plus, in apropiere este un parc acvatic, cu cateva dintre cele mai mari tobogane din lume, nu doar mari, dar care se afla si pe lista celor mai rapide.

Astfel, daca vreodata va poarta pasii in Puerto Rico, poate nu ar fi rau sa includeti si acest hotel pe lista locurilor de cazare posibile.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.