close
Case Celebre

Casa lui Ivanka Trump – o casa eleganta, dar nu opulenta

Atunci cand tatal tau devine Presedintele Statelor Unite si esti printre cei mai bogati oameni din lume, iti permiti luxul de a te muta intr-o regiune exclusivista, intr-o casa de ordinul milioanelor de dolari. Se intampla in cazul lui Ivanka Trump, care se muta impreuna cu sotul ei intr-un cartier select din Washington DC, in acelasi cartier in care si familia Obama isi va avea noua resedinta, de indata ce aceasta va fi parasit Casa Alba.

Casa lui Ivanka Trump, mai bine zis noua casa, se afla in cartierul Kalorama, un cartier in care mai traiesc multi alti politicieni marcanti ai SUA, un cartier in care accesul este strict controlat, iar locuitorii sunt feriti de obiectivelor ziaristilor. Casa aceasta poarta semnatura celebrului Waddy Wood si a fost construita in 1923, deci in urma cu 94 de ani. Totusi, aspectul sau nu este influentat catusi de putin de trecerea timpului, mai ales ca intreaga proprietate a trecut printr-un amplu proces de restaurare, care a costat cateva sute de mii de dolari.
casa-lui-ivanka-trump-2

casa-lui-ivanka-trump-3
casa-lui-ivanka-trump-4
casa-lui-ivanka-trump-5
casa-lui-ivanka-trump-6
casa-lui-ivanka-trump-7
casa-lui-ivanka-trump-8
casa-lui-ivanka-trump-9
casa-lui-ivanka-trump-10
casa-lui-ivanka-trump-11
casa-lui-ivanka-trump-12
casa-lui-ivanka-trump-13
casa-lui-ivanka-trump-14
casa-lui-ivanka-trump-15
casa-lui-ivanka-trump-16
casa-lui-ivanka-trump-17
casa-lui-ivanka-trump-18
casa-lui-ivanka-trump-19
casa-lui-ivanka-trump-20
casa-lui-ivanka-trump-21

casa-lui-ivanka-trump
Nu este o casa opulenta, fiind mai degraba o casa folosita de politicienti in timpul mandatelor. Este menita sa ofere tot confortul pe interior, iar exteriorul sa fie placut, dar fara nimic opulent, astfel incat sa se incadreze perfect in peisajul zonei. Se mandreste cu 5 semineuri, 7 bai, camere spatioase si mari, precum si ferestre asisderea, iar pe interior are mobilier modern, practic, dar din nou, nimic foarte spectaculos, ceea ce ne face sa credem ca de indata ce Donald Trump isi va termina mandatul, Ivanka Trump va vinde si aceasta proprietate unui alt politician ajuns in Washington DC.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.