close
Idei

Semineu de piatra – cateva idei pentru casele voastre!

Nu doar o data am vorbit despre semineuri pe freshhome, ele fiind o investitie inteleapta atat pentru cei care vor sa-si infrumuseteze casele si sa le creasca valoarea imobiliara, cat si pentru cei care vor un astfel de obiect pur si simplu pentru scopul lui functional. Astazi vorbim despre avantajele unui semineu de piatra si va dam cateva idei.

De exemplu, marele avantaj al unui semineu de piatra e faptul ca odata ce piatra este incalzita, tinde sa-si pastreze caldura si sa continue sa si emane pentru o durata destul de lunga de timp, spre deosebire de sursele conventionale (cu exceptia sobelor de teracota) de incalzire. Desigur, amenajarea unui semineu poate fi destul de costisitoare, insa per ansamblu, merita.

Un alt mare avantaj, pe langa cel functional, ar fi faptul ca putine locuinte se pot lauda cu astfel de obiecte, fie ele si decorative, deci reprezinta o buna oportunitate de a scoate casa in evidenta, respectiv de a creste sansele unei vanzari la pret marit daca se doreste acest lucru.

semineu-de-piatra-2

semineu-de-piatra-3

semineu-de-piatra-4

semineu-de-piatra-5

semineu-de-piatra-6

semineu-de-piatra-7

semineu-de-piatra-8

semineu-de-piatra-9

semineu-de-piatra-10

semineu-de-piatra-11

semineu-de-piatra-12

semineu-de-piatra-13

semineu-de-piatra-14

semineu-de-piatra-15

semineu-de-piatra-16

semineu-de-piatra
Exista si dezavantaje: daca piatra este rece, timpul de incalzire s-ar putea sa fie ceva mai mare, indiferent ca se foloseste lemn sau gaz si necesita o oarecare mentenanta (mai ales in ceea ce priveste cenusa si aerisirea), insa acesta nu este un impediment major, mai ales in zonele montane sau la locuinte, unde semineurile sunt mult mai prezente.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.