close
Hoteluri & Resorturi

Nira Montana – un hotel splendid la poalele muntelui Mont Blanc

Muntele o sa atraga mereu amatori, indiferent de buget si indiferent de loc. De la Carpatii nostri si pana la Everest, mereu o sa se gaseasca doritori. Astazi o sa vorbim despre unul dintre cele mai noi si mai frumoase hoteluri la munte, despre Nira Montana, un hotel splendind construit la poalele muntelui Mont Blanc.

E un hotel de lux construit special sa ofere cele mai bune conditii oamenilor pretentiosi, care ofera o priveliste splendida celor care aleg sa petreaca minim o noapte aici. Cu doar cateva exceptii putine la numar, hotelul e construit astfel incat sa ofere priveliste catre valea din jur, dar si catre munte.

nira-montana-14

nira-montana-13

nira-montana-12

nira-montana-11

nira-montana-10

nira-montana-9

nira-montana-8

nira-montana-7

nira-montana-6

nira-montana-5

nira-montana-4

nira-montana-3

nira-montana-2

nira-montana

Cu seminee largi, cu paturi asisderea, cu toate facilitatile pe care le-ati dori de la un hotel de lux dintr-o zona montana, Nira Montana vine cu garantia ca cei care au chiar si un motiv valid sa fie nemultumiti isi primesc banii inapoi. Practic, intregul brand e construit in jurul oferirii celor mai bune servicii pentru tuturor celor care le calca pragul, indiferent de tipul de camera ales.

Apoi, inca un aspect: ca multe dintre astfel de ansambluri hoteliere, Nira Montana are si propriul centru spa, precum si propria piscina, care ofera o priveliste catre intreg masivul Mont Blanc, un lucru cu care putine unitati hoteliere in zona se pot lauda.

 

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.