close

Cu o avere de peste 12 miliarde de dolari si la venerabila varsta de 85 de ani, lui Robert Murdoch (sau Rupert, dupa cuma mai e cunoscut) inca ii place sa faca bani. Pe langa faptul ca impreuna cu familia detine 21st Century Fox, The Wall Street Journal si altele asemenea, fiecare de mare anvergura, lui Rupert inca ii place sa faca bani de unul singur, astfel ca e in cautare mereu de noi oportunitati de investitii.

Casa lui Robert Murdoch sau, mai bine zis, una dintre casele lui, a fost cumparata in urma cu un an, in luna aprilie a anului 2015, pentru suma de 25 de milioane de dolari. Un an mai tarziu, magnatul american vrea sa vanda aceasta proprietate pentru suma de 28,9 milioane de dolari, chiar daca investitiile facute nu s-au ridicat la 3 milioane de dolari.

Initial, aceasta cladire gazduia un motel de tip “bed and breakfast” falimentar, astfel ca magnatului i-a fost relativ usor sa liciteze cu cea mai mare oferta. Apoi, a inlaturat structura de motel si a transformat cladirea intr-o super locuinta de lux.
casa lui robert murdoch 10

casa lui robert murdoch 9

casa lui robert murdoch 8

casa lui robert murdoch 7

casa lui robert murdoch 6

casa lui robert murdoch 5

casa lui robert murdoch 4

casa lui robert murdoch 3

casa lui robert murdoch 2

casa lui robert murdoch
Locuinta are trei puncte forte: gradina proprie, care este un lucru foarte rar in SUA si mai ales intr-o zona atat de aglomerata precum New York, o crama care i-ar face gelosi si pe cei mai fini cunoscatori de vin si o cabina de dus imensa, cu bancuta, construita din marmura.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.