close
Case & Vile

Casa englezeasca traditionala renovata

Stiti casutele alea englezesti de la sate care apar prin filme? Ei bine, fix asa obisnuia sa fie si proiectul pe care vi-l prezentam astazi, cel putin pana cand proprietarii, satui de preturile enorme la imobiliarele din zona Londrei, au realizat ca mai bine cumpara o casa veche si o remodeleaza dupa bunul plac decat sa cumpere o casa mai mica si mai putin confortabila, insa in Londra.

Totusi, proprietarii nu au vrut sa strice aspectul casei, astfel ca renovarile le-au facut majoritar la interior si in partea posterioara a casei la exterior, acolo unde au dat o aura moderna si au sporit substantial confortul. Astfel, peisagistica zonei nu are de suferit, iar proprietarii si-au asigurat o casa ieftina, confortabila, fara sa se inhame la rate pe 30-40 de ani.
casa englezeasca traditionala renovata 17

casa englezeasca traditionala renovata 16

casa englezeasca traditionala renovata 15

casa englezeasca traditionala renovata 14

casa englezeasca traditionala renovata 13

casa englezeasca traditionala renovata 12

casa englezeasca traditionala renovata 11

casa englezeasca traditionala renovata 10

casa englezeasca traditionala renovata 9

casa englezeasca traditionala renovata 8

casa englezeasca traditionala renovata 7

casa englezeasca traditionala renovata 6

casa englezeasca traditionala renovata 5

casa englezeasca traditionala renovata 4

casa englezeasca traditionala renovata 3

casa englezeasca traditionala renovata 2

casa englezeasca traditionala renovata
Una dintre modificarile principale o reprezinta inlocuirea ferestrelor cu pereti de sticla mari. Sigur, e dezavantajul ca sticla respectiva trebuie curatata frecvent, iar asta pentru ca Marea Britanie are in general o clima umeda, ergo firele de praf tind sa se agate mai usor de suprafete, spre deosebire de zonele cu clima mai uscata.

Mobilierul vechi a fost donat si s-a achizitionat mobilier si podele din lemn de sterjar auriu. De altfel, acest material e folosit din plin, atat la interior, cat si la exterior, dovada fiind usile din lemn masiv de stejar de la intrare, dar si din dreptul geamurilor.

Partea frontala a casei, in schimb, a fost remanejata, insa s-a pastrat iedera. In fond, vorbim de o casa englezeasca traditionala, chiar daca mie nu imi place ideea de iedera catusi de putin, din mai multe motive precum faptul ca mentine umezeala, e o scara excelenta pentru insecte si soareci de camp si asa mai departe.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.