close
Case Celebre

Casa lui Sean Rad, creatorul Tinder

Daca nu ati auzit de Sean Rad pana acum, atunci cu siguranta ati auzit de Tinder. E o aplicatie de dating (si poate ceva mai mult) pentru adulti, folosita de milioane de oameni din intreaga lume, lucru care i-a adus proprietarului ei o avere de ordinul zecilor de milioane de dolari.

Recent, dupa ce Sean Rad s-a hotarat sa isi schimbe acest penthouse cu o casa mult mai mare si mai valoroasa (de circa 7,5 milioane de dolari), astfel ca si-a listat locuinta pe piata imobiliara.
casa lui sean rad 3

casa lui sean rad 4

casa lui sean rad 5

casa lui sean rad 6

casa lui sean rad 7

casa lui sean rad 8

casa lui sean rad 9

casa lui sean rad 10

casa lui sean rad 11

casa lui sean red

casa lui sean red 2
Casa lui Sean Rad este evaluata la 1,8 milioane de dolari, fiind intr-o zona rezidentiala de lux din Los Angeles. Este mai degraba un penthouse de lux pentru un burlac, asa cum proprietarul Tinder este de altfel, cu 2 dormitoare, 3 bai complete si o suprafata de aproape 220 de metri patrati.

Practic, intreaga casa se invarte in jurul unui living imens, care cuprinde atat un spatiu de lucru, cat si o zona de canapele deasupra careia “troneaza” un candelabru imens, cu o forma asemanatoare candelabrelor antice, cu lumanari, doar ca evident, acesta are becuri. Totusi, efectul vizual ramane la fel de spectaculos.

Un alt punct forte al acestui apartament este prezenta semineurilor in fiecare dintre dormitoare. Bineinteles, nu se pune problema ca ele sa functioneze pe lemne, insa sunt utilizabile si chiar dau caldura, plus ca un dormitor mare cu semineu ofera un efect vizual altfel, aduce o eleganta neegalabila locurilor in care sunt amplasate.

De asemenea, paturile din dormitoare sunt flancate de candelabre asisderea celui din living, doar ca acestea sunt ceva mai micute, pentru fiecare parte a patului. E interesant cum un astfel de element ce aminteste de trecutul medieval european se imbina atat de bine intr-un dormitor si, in general, intr-un penthouse modern, asta fara ca amplasarea lor sa para fortata sau mai rau, kitschoasa.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.