close
Sfaturi pentu Acasa

Acesorii pentru caini – unde le depozitam in case

Cainii nu mai sunt demult niste “simple” animale de companie. Ei devin rapid membri de familie, chiar daca din punct de vedere legal nu se pune problema de asa ceva; insa sunt tratati ca atare. Problemele apar in momentul in care cainii incep sa aiba nevoie de propriile lucruri: jucarii, accesorii, lese, patuturi, boluri cu mancare si altele asemenea. Unde le depozitam in apartamentele noastre, care oricum nu sunt (in majoritatea cazurilor) pe atat de mari pe cat am vrea sa fie.

Tocmai de aceea azi vorbim despre accesorii pentru caini si pentru animale de companie in general si despre cateva solutii de depozitare. In principiu, solutia aleasa trebuie sa intruneasca cateva conditii: sa fie usor de curatat, sa nu ocupe mult spatiu si sa fie usor de organizat.
accesorii pentru caini 16

accesorii pentru caini 15

accesorii pentru caini 14

accesorii pentru caini 13

accesorii pentru caini 12

accesorii pentru caini 11

accesorii pentru caini 10

accesorii pentru caini 9

accesorii pentru caini 8

accesorii pentru caini 7

accesorii pentru caini 6

accesorii pentru caini 5

accesorii pentru caini 4

accesorii pentru caini 3

accesorii pentru caini 2

accesorii pentru caini
Depinde mult si de numarul de animale de companie pe care il aveti acasa, dar si de investitiile pe care vreti sa le faceti. In prima faza, cred ca este esential ca toate obiectele de cosmetica sa fie puse intr-o gentuta separata, cu compartimente dedicate.

Apoi, in privinta jucariilor, o ladita ar trebui sa fie suficient ca si solutie low cost, insa daca vreti, exista cosulete in forma de oase sau chiar ladite cu patuturi speciale, cu compartimente deschise/semi-deschise pentru jucarii sau chiar pentru mancare. Apropo de mancare, stim ca patrupedele pot sa faca destul de multa mizerie, mai ales daca le hraniti cu hrana umeda. Fie optati sa le puneti bolurile cu mancare pe o suprafata care se poate curata usor, fie optati pentru boluri incorporate in mobilier, de unde sa nu poata pleca prea usor cu mancarea.

O solutie foarte buna e achizitionarea unui ansamblu care sa includa atat loc pentru patut, cat si o serie de sertare verticale, astfel incat animalutul sa aiba propriul spatiu, in care sa se gaseasca toate cele trebuincioase pentru ingrijirea lui, astfel incat sa nu stea imprastiate toate accesoriile prin casa.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.