close

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi este casa celebrei Taylor Swift, o resedinta localizata intr-un loc retras de pe insula Rhode Island. Din ce stim, casa a fost cumparata in 2013 pentru aproape 18 milioane de dolari, suma platita cash de catre celebra cantareata.

Casa este imensa de-a dreptul: are 8 domitoare, 8 semineuri, piscina, camere pentru staff si asa mai departe, la care se adauga o biblioteca, o camera de lucru, sala de fitness, crama, precum si o piscina situata in partea din spate. Nu este o constructie recenta, ba chiar din contra, casa principala fiind construita in 1930. Totusi, proprietarii ulteriori au tot continuat sao dezvolte, insa in ansamblu, resedinta si-a pastrat aspectul vintage.

Desi nu se poate spune ca e locul in care Taylor Swift isi petrece cea mai mare parte a timpului, ea fiind plecata mai mereu gratie carierei sale tumultoase si de succes, casa din Rhode Island e locul in care cantareata organizeaza petreceri exclusiviste, fie pentrul grupul de prietene, fie pentru alti oameni din bransa.
casa lui Taylor Swift 8

casa lui Taylor Swift 7

casa lui Taylor Swift 6

casa lui Taylor Swift 5

casa lui Taylor Swift 4

casa lui Taylor Swift 3

casa lui Taylor Swift 2

casa lui Taylor Swift
Pe langa suprafata locuibila mare, de circa 1020 de metri patrati, proprietatea mai are o caracteristica aparte, anume deschidere catre ocean, nu doar de cativa metri, ci nu mai putin de 230 de metri, la care se adauga si alte cateva sute de metri patrati.

Pentru cei care o urmaresc pe artista pe Instagram, poate va este cunoscuta casa lui Taylor Swift din pozele din urma cu cateva saptamani, atunci cand a organizat o petrecere pentru prietenele ei apropiate, cu ocazia Zilei Nationale a Statelor Unite ale Americii.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.