close
Baie

Idei de decor pentru bai mici

Despre bai mici am tot discutat pe freshhome.ro de-a lungul timpului ca raspuns la locuintele tot mai mici, dar si mai ieftine, aflate in numar din ce in ce mai mare pe piata imobiliara din Romania si nu numai. Astazi o sa va prezentam cateva idei de decor pentru bai mici, altele decat cele pe care le-ati mai vazut pe site-ul nostru.

Modul traditional de decor al unei bai presupune vasul de toaleta pozitionat in raport posterior cu peretele, lateral de dulapiorul cu chiuveta si cu oglinda. Ei bine, in functie de tipul baii, sa stiti ca exista posibilitatea ca vasul de toaleta sa faca parte fie din ansamblul cu chiuveta si cu oglinda, fie sa fi pozitionat anterior de dulapior. E o metoda mai neconventionala, insa poate functiona fara probleme, mai ales daca in aceeasi baie vreti sa introduceti si o cabina de dus sau chiar si o cada.

idei de decor pentru bai mici 16

idei de decor pentru bai mici 15

idei de decor pentru bai mici 14

idei de decor pentru bai mici 13

idei de decor pentru bai mici 12

idei de decor pentru bai mici 11

idei de decor pentru bai mici 10

idei de decor pentru bai mici 9

idei de decor pentru bai mici 8

idei de decor pentru bai mici 7

idei de decor pentru bai mici 6

idei de decor pentru bai mici 5

idei de decor pentru bai mici 4

idei de decor pentru bai mici 3

idei de decor pentru bai mici 2

idei de decor pentru bai mici

Este evident cat de mult spatiu se economiseste, cu mentiunea ca nu in toate baile este posibila folosirea ideii de mai sus, ci mai degraba in cele patrate. Dar practic, rezervorul vasului de toaleta poate fi folosit ca loc de depozitare pentru accesorii sau in cazul in care rezervorul este incastrat in ansamblul cu chiuveta, se economiseste spatiu.

Banuiesc ca exista posibilitati de modelare, insa am vazut si sisteme in care apa care curgea la chiuveta putea umple vasul de toaleta direct printr-un canal comun, urmand ca la umplerea acestuia, sa fie un sistem de inchidere care sa previna refluarea apei in sistemul de scurgere al chiuvetei. In felul asta s-ar economisi destul de multa apa, mai ales la familiile cu multe persoane si cu doar 1-2 bai.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.