close
Case Celebre

Case construite in locatii aproape imposibile

Unii oameni pur si simplu nu vor sa renunte la ce-i al lor sau poate pur si simplu vor ca munca lor sa iasa in evidenta cu ceva. Astftfel, fie investesc in experiente, fie in imobiliare excentrice sau, dupa caz, pur si simplu refuza sa lase autoritatile sa-si desfasoare planurile pana cand efectiv acest lucru nu mai este posibil.

Astazi vorbim despre case construite in locatii aproape imposibile si veti vedea de ce zicem asta:

1) Aceasta casa a fost construita in anul 1968 pe o stanca in mijlocul raului Drina, in cursul sau prin apropierea localitatii Bajina Basta din Serbia. Casa e in continuare intretinuta si, ce-i drept, ofera intimitate absoluta.
bajina-basta

2) Aceasta casa este construita de-a lungul granitei dintre SUA si Canada, pe una dintre nenumaratele insule “de o persoana”, dupa cum sunt ele denumite.
just-enoug

3) De 300 de ani incoace, insula Elliðaey gazduieste aproximativ 5 familii. Personal, nu inteleg existenta gardului in jurul proprietatii.
ellidaey-island

4) Apropo de ce va ziceam de excentricitate, iata cea mai ingusta casa din lume, cu o grosime de circa 91 de centimetri in zonele cele mai largi. Proiectul poarta numele de Keret House.
keret-house

5) In cazul de fata, oamenii au construit respectivele case in copaci sub forma de protest impotriva amplelor proiecte de despadurire.
casa

6) Credeti ca doar in Romania exista coruptie la nivel masiv? Iata 2 case construite pe stabilopozi deasupra unei fabrici, tocmai pentru a nu mai obtine o alta autorizatie.
casa-in-china

7) Iata versiunea asiatica a zonei Meteora: e manastirea Paro Taktsang din Bhutan, construita pe stanci, iar cei care vin drept calugari aici nu parasesc perimetrul manastirii uneori chiar si cu anii.
monastery

8) Ultimul proiect nu mai functioneaza pe post de casa, ci pe post de adapost pentru cei care urca pe Matterhorn, in Elvetia. E situat la peste 4000 de metri altitudine.
matterhorn

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.