close
Hoteluri & Resorturi

Gloria Manor – un resort de lux in Taiwan

Un om intelept a spus ca lumea in care traim e compusa dintr-o infinitate de pagini, iar cel care nu calatoreste nu citeste decat o singura pagina. Cre ca stiti ca de multe ori am prezentat resorturi si hoteluri de lux pe acest site, nu pentru a le face reclama, ci pentru a va arata cum aleg astfel de locuri sa-si decoreze camerele si suitele, mergand pe premise ca trebuie sa ofere conditii cat mai bune si un aspect cat mai placut cu costuri cat mai mici, fara ca turistii sa resimta vreo lipsa sau sa nu aiba parte de confortul maxim posibil.

Astazi, de exemplu, vorbim despre Gloria Manor, un resort situat in apropierea Parcului National Kentington. E unul dintre cele mai cunoscute resorturi exclusiviste ale momentului, mai ales ca sunt numai 60 de camera in total. Cei care vin aici o fac pentru ca in Gloria Manor pot sa interactioneze cu cultura taiwaneza, sa aiba parte de cea mai naturala gastronomie specifica locului (daca isi doresc asta, existant posibilitatea sa aiba parte si de un meniu continental, dar mai ales pentru conditiile pe care le ofera resortul.
gloria-manor-1

gloria-manor-2

gloria-manor-3

gloria-manor-4

gloria-manor-5

gloria-manor-6

gloria-manor-7

gloria-manor-8

gloria-manor-9

gloria-manor-10

gloria-manor-11

gloria-manor-12

gloria-manor-13

gloria-manor-14

gloria-manor-15
Resortul este situat in apropierea muntelui Daijan si construit in asa fel incat fiecare camera sa ofere fie priveliste la ocean, fie priveliste catre munte; cat despre interior, fiecare camera, fiecare are espressoare Nespresso, televizoare cu ecran plan atat in dormitorul principal, cat si in baie, sisteme de andocare pentru iPod si iPad si altele asemanatoare, menite sa ofere confortul maxim si conditiile ideale de cazare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.