close
Case Celebre

Casa lui Max Azria, creatorul brand-ului BCBG

Cei pasionati de industria fashion s-ar putea sa fi auzit de Max Azria; e cel care a creat brand-ul BCBG. Ei bine, acesta si-a listat recent imensa casa din apropiere de Los Angeles (denumita generic “Mansion de Soleil” sau Casa Soarelui) si doreste sa o vanda pentru suma de 80 de milioane de dolari. Ce face ca aceasta casa sa merite aceasta suma de bani?

Ei bine, pentru inceput, are nu mai putin de 60 de camere!! Apoi, vorbim de o casa construita in 1930 de celebrul arhitect american Paul Revere Williams, casa care ulterior a suferit o serie de modificari pentru a satisface cerintele atualului proprietar. Se afla in Sunset Boulevard in Holmby Hills, in apropiere de Beverly Hills si la 5 minute distanta de resedinta Playboy, despre care am mai discutat pe freshhome.ro
casa lui Max Azria 33

casa lui Max Azria 32

casa lui Max Azria 31

casa lui Max Azria 30

casa lui Max Azria 29

casa lui Max Azria 28

casa lui Max Azria 27

casa lui Max Azria 26

casa lui Max Azria 25

casa lui Max Azria 24

casa lui Max Azria 23

casa lui Max Azria 22

casa lui Max Azria 21

casa lui Max Azria 20

casa lui Max Azria 19

casa lui Max Azria 18

casa lui Max Azria 17

casa lui Max Azria 16

casa lui Max Azria 15

casa lui Max Azria 14

casa lui Max Azria 13

casa lui Max Azria 12

casa lui Max Azria 11

casa lui Max Azria 10

casa lui Max Azria 9

casa lui Max Azria 8

casa lui Max Azria 7

casa lui Max Azria 6

casa lui Max Azria 5

casa lui Max Azria 4

casa lui Max Azria 3

casa lui Max Azria 2

casa lui Max Azria
Apoi, ca sa intelegeti despre ce fel de casa vorbim, ganditi-va ca are circa 60 de camere, este situata pe o suprafata de 3 acri, are propria piscina si propriul centru spa, plus ca fiecare camera are un alt stil.

De exemplu, camera principala de dining are un aer aproape dramatic: fotolii mari in capetele meselor si culori argintate, pentru un efect vizual puternic, la care se adauga un candelabru nonconformist. De altfel, cam in toata casa, sau cel putin in camerele importante, se afla candelabre nonconformiste, dintre care e cel de la intrare, care atarna din tavan si pana la podea si care este facut manual numai din cristale.

Casa lui Max Azria are nu mai putin de 17 dormitoare, dintre care 4 sunt de tip “master bedroom”, cu o suprafata de minim 60 de metri patrati si care au fiecare cate un dresing complet.

In rest, pe proprietate se mai gasesc un teren de tenis, o sala de fitness complet echipata, precum si cateva mici locuri de relaxare in gradina, care este de fapt o zona impadurita artificial.

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.