close

In fiecare zi citim reviste sau urmarim online publicatii mondene si ne interesam ce se intampla cu vedetele autohtone de la noi sau cu cele de talie internationala. Ne dorim sa aflam totul despre ele, sa le patrundem in casa si sa incercam sa le cunoastem cat mai bine. Astazi vom intra in intimitatea Aliciei Keys prin intermediul fotografiilor din apartamentul ei din New York. Fara dar si poate nu credem ca exista persoana care sa nu fi ascultat macar o piesa a cantaretei, care sa nu fi lacrimat sau zambit pe melodiile ei.  Cand spunem Alicia Keys vorbim de o personalitate foarte puternica din lumea vedetelor internationale, o artista completa, ea fiind actrita, cantareata, textiera si pianista.

Iar locuinta artistei este de asemenea pe masura importantei si lucrurilor marete pe care le-a facut de-a lungul timpului. Penthouse-ul ei din New York este structurat pe 3 etaje si are o suprafata locuibila totala de 6.167 metri patrati la care se mai adauga inca 3.000 de metri patrati de terase exterioare. Deci cu siguranta este o casa granduasa care are in componenta 5 dormitoare, 4 bai, 4 camere de zi, o bucatarie spatioasa, camera pentru dressing si o camera spa. Trebuie sa spunem ca accesul se face prin intermediul unui lift cu cheie pentru fiecare etaj in parte.

casa- Alicia-Keys-cantareata (20)

casa- Alicia-Keys-cantareata (19)

casa- Alicia-Keys-cantareata (18)

casa- Alicia-Keys-cantareata (17)

casa- Alicia-Keys-cantareata (16)

casa- Alicia-Keys-cantareata (15)casa- Alicia-Keys-cantareata (14)

casa- Alicia-Keys-cantareata (12)

casa- Alicia-Keys-cantareata (11)

casa- Alicia-Keys-cantareata (10)

casa- Alicia-Keys-cantareata (9)

casa- Alicia-Keys-cantareata (8)

casa- Alicia-Keys-cantareata (7)

casa- Alicia-Keys-cantareata (6)

casa- Alicia-Keys-cantareata (5)

casa- Alicia-Keys-cantareata (4)

casa- Alicia-Keys-cantareata (3)

casa- Alicia-Keys-cantareata (2)

La ultimul etaj este amenajat un fel de pod care are iesire pe terasa deasupra cladirii rezidentiale si ofera vederi panoramice asupra New York-ului. Trecerea intre cele 3 nivele se face prin intermediul unor scari din sticla care permit vederea intregului spatiu. Livingul principal, de la primul nivel, este incredibil de mare si comunica cu bucataria. Aici am putut admira semineul si o biblioteca spectaculoasa. Si daca ne intoarcem putin si observam zona de servit masa probabil ca punem in topul celor mai frumoase colturi din casa aceasta zona. Pe langa faptul ca deasupra mesei sunt amenajate candelabre si ca toate piesele de mobilier de aici stralucesc, nu trebuie sa neglijam pozitionarea. Masa este asezata langa o fereastra imensa de unde se va admira orasul si cu siguranta servita aici va reusi sa transpuna pe oricine intr-o alta lume.

Sistemele de iluminat intalnite de-a lungul fiecarei incaperi din casa sunt reprezentate din candelabre decorate cu bucati de cristal. Asa cum v-am spus…aici totul straluceste si abunda in lux. Si nimeni nu poate contesta ca pentru toata munca depusa de-a lungul anilor,  Alicia Keys merita o astfel de locuinta pentru a isi satisface toate necesitatile si a se simti mereu rasfatata!

Tags : Alicia KeysAlicia Keys casaAlicia Keys penthousecase celebrecase vedetedormitoridei amenajare baieidei amenajare baie micaidei amenajare dormitorinspiratie sufragerielocuintapenthousesisteme iluminat apartamentvila de lux

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.