close
Bucatarii

Cutite de bucatarie si idei de depozitare

Stiti care a fost principalul beneficiu al emisiunii “Masterchef” si al celorlalte cu un format similar? Ca i-a facut pe multi, inclusiv pe subsemnatul, sa observe mai bine mancarea, sa puna accent pe detalii si, implicit, sa vada ce anume au si ce nu au in bucatarie, astfel incat sa isi poata suplini eventualele nevoie.

Astazi vorbim despre cutite de bucatarie, elemente de baza in orice casa, tocmai pentru ca sunt utilizate frecvent si pentru ca influenteaza destul de mult activitatea in bucatarie. Am alcatuit o colectie cu peste 20 de modele, astfel incat sa aveti si cateva idei de prezentare, dar si sa vedeti alte modele.

Cutitele de bucatarie trebuie:
1) sa fie bine ascutite, astfel incat sa puteti sa va desfasurati in voie. Printre cele de mai jos se afla si o pereche de cutite care necesita sa fie ascutite odata la 25 de ani.

2) sa fie practice si sa aiba un maner ergonomic care sa nu alunece din mana, tocmai pentru a nu obosi mana, dar si pentru a nu creste rata de accidente casnice;
cutite de bucatarie 22

cutite de bucatarie 21

cutite de bucatarie 20

cutite de bucatarie 19

cutite de bucatarie 18

cutite de bucatarie 17

cutite de bucatarie 16

cutite de bucatarie 15

cutite de bucatarie 14

cutite de bucatarie 13

cutite de bucatarie 12

cutite de bucatarie 11

cutite de bucatarie 10

cutite de bucatarie 9

cutite de bucatarie 8

cutite de bucatarie 7

cutite de bucatarie 6

cutite de bucatarie 5

cutite de bucatarie 4

cutite de bucatarie 3

cutite de bucatarie 2
3) sa fie usor de curatat si sa aiba o durata de viata lunga, mai ales ca unele seturi pot ajunge pana la ordinul iilor de dolari.

Apoi, foarte la moda au inceput sa fie cutitele de lemn, utilizate mai mult pentru prajituri, precum si cele care pot fi folosite sub forma de spatula, care sa nu zgarie tigaile, dar care sa poata fi folosite si pentru a intoarce legumele sau grill-urile.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.