close

Vedeta a carei intimitate vom incerca sa patrundem astazi este probabil cea mai cunoscuta la nivel international. Va vom prezenta resedinta Pamelei Andreson de pe plaja din Malibu. Am avut dreptate ca este o vedeta care nu va avea niciodata nevoie de prezentari speciale, numai numele ei este asemuit cu o lunga istorie mediatica de toate felurile.

Si orice vedeta care se respecta, trebuie sa aiba o casa pe plaja din Malibu, acesta fiind un loc destul de exclusivist ales din ce in ce mai mult de persoanele din showbiz pentru a isi construi o casa de vacanta sau de uz zilnic.

Proprietatea este dotata cu facilitati specifice fiecarei persoane cu un anume statut social si financiar: o piscina luxoasa, sauna si un home cinema. Incaperea destinata cinemaului este imbracata in intregime in lemn de tec. Actrita si-a dorit sa aiba o locuinta destul de ecologica si pentru aceasta s-au montat panouri solare pe acoperisul casei si in gradina. A dorit sa protejeze cat mai mult mediul inconjurator, mai ales zona de poveste in care este construita resedinta.
Casa are un singur nivel superior si putem spune ca este destul de modesta daca stam sa ne gandim ce putere financiara a avut la un moment dat si cat de mult ar fi putut sa investeasca aici. Toata suprafata de la parter este destinata spatiilor comune. Aici se afla bucataria complet utilata, un living spatios care are vedere la terasa. Terasa este jumatate in interior si jumatate in exterior. In zona interioara este decorata cu un pian superb. La partea exterioara este decorata cu sezlonguri pentru ca din ea se continua piscina foarte luxoasa.  Deci au reusit sa creeze doua medii diferite intr-un singur spatiu in functie de preferintele fiecaruia.
Parter de proprietate este planul practic în întregime deschis cu bucataria complet utilata de conducere într-un salon care are vedere spre o terasă complet cu un copil pian.
La nivelul superior se afla dormitorul matrimonial si alte 4 dormitoare mai mici fiecare cu baia sa proprie. In dormitorul matrimonial vom putea observa un pat imens in forma de baldachin asezat in fata ferestrei pe masura.

Ceea ce este interesant la aceasta locuinta este ca diferitele electrocasnice cum ar fi televizorul sau aerul conditionat sunt controlate prin intermediul unor panouri tactile IPad de oriunde din casa.

Este o locuinta incredibil de frumoasa si redecorata special pentru a fi in pas cu tehnologia anilor in care traim. Asa ca va lasam sa admirati interiorul locuintei uneia dintre cele mai sexy actrite:

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (2)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (3)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (4)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (5)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (6)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (7)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (8)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (1)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (9)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (11)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (12)

casa-pamela-anderson-malibu beach-freshhome (10)

Tags : amenajareamenajare gradinaarhitecturacasacasa pamela andersondecordesigndesign interioridei decorpamela andersonresedintaresedinta pamela andersonspatiuvila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.