close

Mai sunt 2 zile pana la sarbatoarea de Craciun. Cu siguranta ati cumparat tot si v-ati apucat de pregatirile pentru masa in familie. Si pentru ca aceasta sa fie perfecta trebuie sa aveti grija la felul cum o decorati. Asa ca astazi ne-am gandit sa va prezentam cateva aranjamente speciale si in ton cu spiritul sarbatorilor de iarna pentru masa de Craciun.

Culorile specifice acestei sarbatori sunt: rosu, alb, auriu si argintiu. Incercati sa le combinati in momentul in care pregatiti arnajametele. Fata de masa trebuie neaparat sa fie rosie sau alba. Aceasta poate fi simpla sau sa aiba modele de sarbatoare pe ea ca: globulete, renii lui Mos Craciun, omuleti de zapada sau braduti. Cu siguranta la aceasta masa veti scoate cel mai bun set de tacamuri si vesela din acasa. Este o ocazie speciala, petrecuta alaturi de oameni dragi si totul trebuie sa fie pe masura. Puteti cumpara inele pentru servetele care de altfel trebuie sa aiba o forma din cele enumerate mai sus.

Apoi spre final puteti decora masa cu lumanari colorate sau mini candele, cu ramuri de brad sau cu aranjamente din flori uscate. Le gasiti in orice magazin de decoratiuni de Craciun. Nu uitati ca nu trebuie sa aglomerati prea mult masa pentru ca trebuie sa aiba loc mancarea si bauturile.

Hai sa ne delectam privirile si sa ne inspiram impreuna pentru cea mai frumoasa masa de Craciun :

aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (1)

aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (2)

S

aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (4)

aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (5)

aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (6)

aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (7)

aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (8)

aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (9)
aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (10)

aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (11)

aranjamente-masa-craciun-idei-freshhome (12)

Tags : aranjament masa craciunaranjamente floralefata de masa iefitnafata de masa ineditaidei amenajare masa craciunmasa de craciun decormasa de craciun idei

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.