close
Case & Vile

Casa de lux la Miami – de vanzare pentru 5,9 milioane de dolari

Proiectul de astazi este o casa de lux la Miami, intr-un loc cu peste 300 de zile senine pe an, cu deschidere directa la ocean si cu multe altele, despre care vom vorbi in randurile urmatoare. Proiectul poarta numele de “Dubloon Drive Mansion” si a fost construit in urma cu cativa ani intr-o maniera usor clasica, cu influente arhitecturale spaniole, care se pot observa din plin in partea de exterior a casei.

Casa are nu mai putin de 6 dormitoare (fiecare intr-o schema diferita de culori) si 12 bai, din care 6 complete si 6 “half bathrooms” cum le place americanilor sa spuna, adica bai micute, doar cu oglinda, chiuveta si un vas de toaleta. In fine, nepundandu-se problema banilor la amenajarea casei, actualii proprietari nu s-au sfiit sa investeasca masiv. Astfel, tot mobilierul e alcatuit din lemn masiv, din bai, pana in dormitoare si in camerele de studiu, care apropo, sunt in numar de doua, la care se adauga si o biblioteca separata.
casa de lux la miami 19

casa de lux la miami 18

casa de lux la miami 17

casa de lux la miami 16

casa de lux la miami 15

casa de lux la miami 14

casa de lux la miami 13

casa de lux la miami 12

casa de lux la miami 11

casa de lux la miami 10

casa de lux la miami 9

casa de lux la miami 8

casa de lux la miami 7

casa de lux la miami 6

casa de lux la miami 5

casa de lux la miami 4

casa de lux la miami 3

casa de lux la miami 2

casa de lux la miami
Casa mai are si o sala de dining cu o capacitate de 10 persoane, un garaj cu o capacitate de 3 masini (actualii proprietari fiind mari amatori de masini de lux si de epoca.

Pe langa arhitectura superba si facilitatile deja mentionate, un alt punct forte al acestei case este apropierea fata de ocean. Casa are 2 terase care tintesc spre ocean, propria pisicna, precum si un pasaj care duce pe plaja situata la cativa metri distanta, plus ca este in intimitate totala, fiind inconjurata de pajisti si de spatii verzi pe o distanta destul de mare.

Proiectul este de vanzare si poate fi cumparat pentru suma de 5,9 milioane de dolari de catre oricine isi doreste o casa de lux la Miami, intr-o zona idilica.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.