close
Idei

Casa lui Keith Richards

De Keith Richards ati auzit cu siguranta: e chitaristul celor de la “The Rolling Stones” si unul dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala rock. Ei bine, Keith Richards isi vinde casa, in speta un penthouse de lux in Manhattan, mai precis pe Fifth Avenue, zona cu cele mai scumpe preturi la imobiliare din lume.

Casa lui Keith Richards este de vanzare pentru suma de 12,2 milioane de dolari, cu aproximativ 2 milioane de dolari fata de pretul platit. Celebrul chitarist a cumparat acest penthouse impreuna cu sotia sa in 2014, insa se pare ca nu e tocmai genul de casa in care ar vrea sa isi petreaca batranetea, sau poate pur si simplu vrea sa faca profit de pe urma sederii sale in locul respectiv.

In fine, casa lui Keith Richards se afla in fostul hotel Art Deco, construit in 1929. Dupa ce hotelul a dat faliment, iar cladirea a fost cumparata de stat si mai apoi de cativa dezvoltatori privati, ea a fost compartimentata pentru a fi data spre vanzare. Penthouse-ul lui Richards a fost redecorat total in 2011 si transformat intr-un spatiu de locuit modern.
casa lui keith richards 13

casa lui keith richards 12

casa lui keith richards 11

casa lui keith richards 10

casa lui keith richards 9

casa lui keith richards 8

casa lui keith richards 7

casa lui keith richards 6

casa lui keith richards 5

casa lui keith richards 4

casa lui keith richards 3

casa lui keith richards 2

casa lui keith richards
De la achizitia sa de catre membrul celor de la “The Rolling Stones”, casa nu a suferit prea mari schimbari, atat ca au fost instalate sisteme audio profesionale, de mare fidelitate si s-a redecorat baia, insa nimic mai mult. Intre timp, pretul imobiliarelor din New York si, implicit, din Manhattan a mai crescut, acesta fiind un alt motiv pentru care pretul cerut de chitarist este cu aproape 2 milioane de dolari mai mare decat cel din momentul achizitie.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.