close
Idei

Arianna Huffington – cum puteti sta in casa ei

Daca ati auzit de Huffington Post, atunci cu siguranta ati auzit si de Arianna Huffington, multi milionara si proprietara brand-ului. Ce nu stiati, probabil, e faptul ca Arianna Huffington se considera “sleep evangelist” este poate cel mai mare militant pentru odihna suficienta.

De altfel, fiind atat de convinsa de cauza ei (si poate pentru a-si promova cartea tot despre aceasta tema), Arianna a facut o oferta unica: ofera posibilitatea unei persoane de a sta in penthouse-ul ei din Manhattan, persoana ce va fi aleasa de catre un juriu in cadrul unui concurs lansat pe AirBnB. In cadrul concursului, toti cei care vor sa doarma in resedinta Huffington trebuie sa se inscrie la concurs pe AirBnB si sa scrie un mini eseu cu ce ar face mai bine daca ar dormi mai mult in fiecare noapte.
Arianna Huffington 20

Arianna Huffington 19

Arianna Huffington 18

Arianna Huffington 17

Arianna Huffington 16

Arianna Huffington 15

Arianna Huffington 14

Arianna Huffington 13

Arianna Huffington 12

Arianna Huffington 11

Arianna Huffington 10

Arianna Huffington 9

Arianna Huffington 8

Arianna Huffington 7

Arianna Huffington 6

Arianna Huffington 5

Arianna Huffington 4

Arianna Huffington 3

Arianna Huffington 2

Arianna Huffington 1
Apoi,un alt avantaj al celui care va castiga va fi faptul ca va lua parte la o cina cu invitati de soi, iar dimineata va da un interviu pentru Huffington Post, ba chiar insasi Arianna H. il/o va consulta cu privire la obiceiurile legate de somn.

Totusi, cel/cea care va castiga va trebui sa respecte regulile casei, in speta sa nu vina cu laptop-ul sau cu telefonul in dormitor, care apropo, nu are niciun televizor sau proiector, tocmai pentru a stimula somnul, dar care se lauda cu o colectie buna de carti. Singurul obiect electronic permis este alarma electronica.

Altfel, intregul penthouse este mobilat elegant, fara extravagante, cu multe carti, multe poze de familie, cu mai multe dormitoare, cu mentiunea ca cel principal are pat king size si este conceput in asa fel incat ca cei care stau in el peste noapte sa se odihneasca cat mai bine.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.