close
Case & Vile

Cazare de $35,000 de dolari pe noapte – Ty Warner

Chiar si in SUA, despre care se spune ca ar fi una dintre cele mai puternice economii din lume, zeci de mii de oameni castiga sub 30,000 – 40,000 de dolari pe an. Scriem asta ca sa punem lucrurile un pic in perspectiva, intrucat astazi va prezentam resedinta Ty Warner, care este nimic altceva decat o posibilitate de “cazare” de 35,000 de dolari americani pe noapte.

Ce are acest loc atat de special incat cineva sa fie dispus sa plateasca acesti bani? Ei bine, vedeti in pozele urmatoare. In primul rand, acest ansamblu face parte din lantul Ty Warner Hotels and Resorts si se afla in Los Cabos in Mexic. Evident, este un fel de resort personal pentru grupuri restranse pentru care banii nu reprezinta o problema, care pune la dispozitia doritorilor servicii de butler non stop, transport cu limuzina pe oriunde prin Los Cabos, dar pana si posibilitatea ca oaspetii sa isi personalizeze propriul foc de artificii, daca chiar solicita astfel de servicii.
ty warner 15

ty warner 14

ty warner 13

ty warner 12

ty warner 11

ty warner 10

ty warner 9

ty warner 8

ty warner 7

ty warner 6

ty warner 5

ty warner 4

ty warner 3

ty warner 2

ty warner
In ceea ce priveste arhitectura locului, primul lucru care se observa e influenta indigena, cu semne clare ce tin de cultura indiano-mexicana. Una dintre particularitatile acestei case e faptul ca intrarea principala este inconjurata la 360 de grade de spatiu verde iluminat natural, dar amplasat pe vertical, facand cumva parte tot din structura interioara.

Cu tavane inalte si privelisti absolut superbe ale oceanului, acest loc este facut evident sa impresioneze. Nici nu s-ar putea altfel, avand in vedere ca o zi de cazare aici costa 35 de miii de dolari americani. La cerere, meniul este asigurat de un chef personal, disponibil 24 din 24 pentru oaspeti.

Evident, acest loc e mai degraba pentru cei care vor sa celebreze un anume eveniment intr-un cadru special, nu pentru zile de vacanta. La o adica, 10 zile aici inseamna mai bine de o treime dintr-un milion de dolari.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.