close
Hoteluri & Resorturi

Viceroy Zihuatanejo – un super resort in Mexic

Ati vazut “Shawshank Redemption”, nu-i asa? Atunci poate va amintiti si orasul in care Andy Dufresne s-a indreptat odata ce a evadat, un oras retras de provincie in Mexic, dar care in realitate este al patrulea cel mai mare oras de coasta din Mexic. Evident, vorbim despre Zihuatanejo, un loc in care cei de la Viceroy tocmai au deschis un alt resort, mai precis in Ixtapa Zihuatenejo, Guerrero, pe malul oceanului Pacific.

Ce e super convenabil la acest loc e faptul ca aeroportul local e doar la 7 minute distanta, iar de acolo si pana in Mexico City, e cale de doar 40 de minute de zbor. Nu e un resort mare, ba chiar din contra, sunt numai 35 de camere si suite, dar nivelul serviciilor oferite este conform celor mai inalte standarde.

Un alt plus al acestui loc e faptul ca este un resort destinat adultilor, nu in sensul ca cei mici nu ar fi bineveniti aici, ci mai degraba pentru faptul ca este un loc in care multe cupluri vin sa isi petreaca luna de miere.
Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 15

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 14

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 13

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 12

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 11

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 10

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 9

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 8

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 7

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 6

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 5

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 4

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 3

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic 2

Viceroy Zihuatanejo - resort in mexic
Spre deosebire de multe hoteluri si resorturi de lux pe care le-am mai prezentat de-a lungul timpului pe freshhome.ro, Viceroy Zihuatanejo are poate cel mai bun raport calitate-pret, pur si simplu pentru ca o noapte aici are un pret care incepe de la 116 dolari, spre deosebire de celelalte hoteluri si resorturi, cu preturi de la cel putin 300-400 de dolari.

Decoratiunile interioare sunt simpliste, dar elegante, fiind specifice acestei zone: paduri mari si largi, unele cu baldachin, sezlonguri spatioase si moi pe terase, elemente ce tin de cultura traditionala, dar si alte elemente maritime specifice zonei.

Oricum, prea putin timp vor petrece cei mai multi oaspeti in camere, mai ales ca resortul organizeaza activitati precum inotul alaturi de delfini, sesiuni de scuba diving, vizite in zonele populate de corali si altele asemenea.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.