close
Hoteluri & Resorturi

Hotel Traube Tonbach – locul perfect pentru o vacanta la schi

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi este poate cel mai frumos hotel montan de 5 stele, anume hotel Traube Tonbach, localizat undeva in muntii Padurea Neagra, intr-o zona spectaculoasa, cu multe partii si cu privelisti poate unice in Europa. Ceea ce mi se pare absolut fantastic e faptl ca acest hotel are o vechime de peste 200 de ani, timp in care a fost condus de aceeasi familie, spre deosebire de multe alte hoteluri de 5 stele, care sunt acum doar parte din lanturi hoteliere de lux.

Hotel Traube are circa 153 de camere duble, la care se adauga cateva apartamente si suite, fiind potrivit pentru cupluri, cat si pentru familii dornice sa schieze pe partiile din jur. Totodata, pune la dispozitia turistilor un restaurant cu specific european, dar specializat in gastronomia bavareza, care are nu mai putin de 3 stelute Michelin.

Hotel-Traube-Tonbach-18

Hotel-Traube-Tonbach-17

Hotel-Traube-Tonbach-16

Hotel-Traube-Tonbach-15

Hotel-Traube-Tonbach-14

Hotel-Traube-Tonbach-13

Hotel-Traube-Tonbach-12

Hotel-Traube-Tonbach-11

Hotel-Traube-Tonbach-10

Hotel-Traube-Tonbach-9

Hotel-Traube-Tonbach-8

Hotel-Traube-Tonbach-7

Hotel-Traube-Tonbach-6

Hotel-Traube-Tonbach-5

Hotel-Traube-Tonbach-4

Hotel-Traube-Tonbach-3

Hotel-Traube-Tonbach-2

Hotel-Traube-Tonbach-1

La toate aceste se adauga un super centru de spa, cel mai mare din regiune, care include printre altele 4 jacuzzi-uri, saune finlandeze si altele asemanatoare, plus ca pentru doritori exista intotdeauna posibilitatea de a merge la sala de fitness, care e la fel de dotata ca orice alta sala profesionala.

In plus, o particularitate a acestui hotel e faptul ca majoritatea camerelor ofera priveliste spre partii si spre intreaga vale, motiv pentru care trebuie sa-l includeti pe lista voastra de locuri de cazare, mai ales daca urmeaza sa va planificati concediul de iarna.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.