close
Case & Vile

Cum arata o casa de 100 de milioane de dolari

Una dintre cele mai mediatizate tranzactii imobiliare pe piata imobiliara de locuinte de lux a avut drept “protagonista” casa pe care o prezentam astazi pe freshhome.ro, fiind recent cumparata pentru suma de 100 de milioane de dolari de catre Tom Gores, finantatorul celor de la Detroit Pistons.

Termenii tranzactiei nu sunt finalizati inca, pur si simplu pentru ca Tom Gores nu a platit decat o parte cash (100 de milioane de dolari sunt bani multi, chiar si pentru un multimiliardar), urmand ca restul sa fie obtinuti din vanzarea unor proprietati imobiliare ceva mai mici din zona.

Proprietatea este imensa, iar casa este asisderea. Ca sa va faceti o idee cam despre ce fel de casa vorbim, ganditi-va ca are peste 10 dormitoare si peste 20 de bai, toate acestea masurand peste 1000 de metri patrati, garajul gazduieste 10 masini, iar parcarea exterioara poate gazdui alte 50. Zona este una exclusivista, Holmy Hills fiind una dintre cele mai exclusiviste zone ale orasului Los Angeles, fiind cunoscuta, printre altele, pentru numarul mare de staruri TV care au locuinta principala aici.
casa-de-100-de-milioane-de-dolari-8

casa-de-100-de-milioane-de-dolari-7

casa-de-100-de-milioane-de-dolari-6

casa-de-100-de-milioane-de-dolari-5

casa-de-100-de-milioane-de-dolari-4

casa-de-100-de-milioane-de-dolari-3

casa-de-100-de-milioane-de-dolari-2
Proiectul poarta numele lui Gala Asher de la Dream Projects si este dovada vie ca se pot face bani de ordinal zecilor de milioane de dolari din imobiliare pentru cei care au viziunea potrivita. Terenul a fost cumparat in 2004 pentru suma de 13,25 milioane de dolari, pe acelasi teren aflandu-se casa Barbarei Streissand, dar care a fost demolata rapid pentru a face loc proiectului acestuia. Oricum, costurile de constructie cu siguranta nu au ajuns la 100 de milioane de dolari, ceea ce face ca aceasta tranzactie sa candideze la titlul de Tranzactia Anului pe piata imobiliara globala.

Casa beneficiaza de un drum privat si de o vegetatie deasa, tocmai pentru a feri proprietarii de blitz-urile ziaristilor. De asemenea, are propria sala de jocuri, propria sala de fitness si un living secundar folosit, zice-se, pentru nopti cu jocuri de ruleta si poker pe sume mari.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.