close
Bucatarii

Bucatarii negre – cateva idei si sfaturi

In mod conventional, tindem sa ignoram (non)culoarea negru, pur si simplu pentru ca este intunecoasa, dificila, plus ca tinde sa acumuleze praful, iar cea mai mica urma de murdarie sa se vada de la o posta. Adevarat? Da, dar nu neaparat. Astazi vorbim despre bucatarii negre, bucatarii care demonstreaza ca negrul e o culoare cu care se poate lucra, atat timp cat se respecta niste conditii, iar rezultatele sunt uneori de-a dreptul incredibile.

Odata cu evolutia puternica a pietei imobiliare a crescut la fel de puternic, mai ales in zonele favorizate financiar, si piata de mobila si accesorii. Asta a creat mai departe posibilitatea lucrarii cu nuante si a personalizarii produselor de lux, iar asa s-a ajuns la ceea ce avem astazi: o oferta bogata cu care se poate lucra, in conditiile unui planning adecvat.
bucatarii-negre-25

bucatarii-negre-24

bucatarii-negre-23

bucatarii-negre-22

bucatarii-negre-21

bucatarii-negre-20

bucatarii-negre-19

bucatarii-negre-18

bucatarii-negre-17

bucatarii-negre-16

bucatarii-negre-15

bucatarii-negre-14

bucatarii-negre-13

bucatarii-negre-12

bucatarii-negre-11

bucatarii-negre-10

bucatarii-negre-9

bucatarii-negre-8

bucatarii-negre-7

bucatarii-negre-6

bucatarii-negre-5

bucatarii-negre-4

bucatarii-negre-3

bucatarii-negre-2

bucatarii-negre

Personal, lucrez cu negrul pe post de culoare dominanta in locuinte in 2 circumstante: fie exista surse puternice (in cazul bucatariilor) de lumina calda, fie exista o iluminare foarte buna naturala. De asemenea, nu-mi place negrul lucitor, pur si simplu pentru ca orice zgarietura se vede cu usurinta, iar lumina se reflecta anapoda de cele mai multe ori, distrugand efectul vizual pentru cei pasionati de detalii si design.

De asemenea, cele mai multe bucatarii negre sunt spatioase, spatiul mic fiind o adevarata problema pentru aceasta culoare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.