close
Case & Vile

Lupul de pe Wall Street – cum arata casa muzei filmului

Ati vazut filmul “Lupul de pe Wall Street”? Daca da, atunci astazi va prezentam casa celui care a servit in rol de muza pentru film, Alan Wilzig, care acum s-a lasat de jocurile bursiere si care acum isi dedica timpul diferitelor afaceri si turneelor de raliuri pentru semiprofesionisti.

Casa se afla in Tribecca si este listata pentru a doua oara pe piata imobiliara pentru proprietati de lux, de asta data la un pret mai redus. Daca prima data proprietatea a fost listata pentru suma de 38 de milioane de dolari undeva in primavara lui 2014 fara succes, stand 4 luni pe piata de profil fara sa isi gaseasca vreun cumparator, ea a fost relistata de curand la pretul de 24,55 milioane de dolari.

Unul dintre lucrurile care ies in evidenta inca de la inceput e faptul ca Alan Wilzig este un impatimit al masinilor si al motocicletelor. In partea inferioara a locuintei, la parter cum ar veni, sunt amenajate un fel de garaje, impreuna cu o consola de condus care este folosita pentru antrenamentul pentru cursele de raliu.
lupul de pe wall street 14

lupul de pe wall street 13

lupul de pe wall street 12

lupul de pe wall street 11

lupul de pe wall street 10

lupul de pe wall street 9

lupul de pe wall street 8

lupul de pe wall street 7

lupul de pe wall street 6

lupul de pe wall street 5

lupul de pe wall street 4

lupul de pe wall street 3

lupul de pe wall street 2

lupul de pe wall street
Apoi, viitorii proprietari se vor bucura si de o camera de siguranta, impenetrabila, imbracata in centura de otel groasa de 10 centimetri, dotata cu sistem propriu de comunicatii, cu rezerve de alimente si apa si cu filtre de oxigen. E un lux pe care multi dintre oamenii bogati care se tem ca s-ar putea sa fie jefuiti si-l asuma, chiar daca costurile de amenajare sunt destul de mari.

Proprietatea include o camera media, dormitoare, dintre care la fel, cel principal este imbracat in centura de otel (cu exceptia ferestrelor), tocmai pentru ca proprietarul sa se asigure ca doarme in deplina siguranta, accesul fiind altfel imposibil. De asemenea, casa mai gazduieste 2 dressing-uri, dintre care unul e asociat dormitorului principal, o camera media, propria sala de fitness, ba chiar si un mini salon de infrumusetare, cu solar orizontal propriu.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.