close
Hoteluri & Resorturi

Resort de lux in Costa Rica – Nayara Springs

Arenol Volcano National Park este, probabil, locul cu cea mai mare densitate de flora tropicala din intreaga lume si, totodata, casa a peste 850 de specii de pasari, jaguari, pume, maimute si serpi, fiind o locatie exotica si accesibila un pic mai greu. Totusi, in zona s-au dezvoltat numeroase resorturi pentru cei interesati sa ajunga i Costa Rica, printre care si Nayara Springs, un mini-resort de lux amplasat chiar in apropiere de vulcanul din rezervatie.

Cei care ajung aici au sansa sa se aventureze (bineinteles, insotiti) printre vegetatia deasa pana la baza vulcanului sau chiar sa il si escaladeze (pentru amatorii de senzatii extreme), dar la fel de bine pot sta pe raza resortului, fie pe terasa sau la piscina, fie in cadrul centrului spa propriu de care resortul dispune.
resort de lux in costa rica 11

resort de lux in costa rica 10

resort de lux in costa rica 9

resort de lux in costa rica 8

resort de lux in costa rica 7

resort de lux in costa rica 6

resort de lux in costa rica 5

resort de lux in costa rica 4

resort de lux in costa rica 3

resort de lux in costa rica 2

resort de lux in costa rica
In ceea ce priveste conditiile de cazare, ele sunt mai degraba specifice unui “boutique hotel” si nu unui resort comercial: camere mari, spatioase, cu un decor cu influente asiatice, ba chiar usor balineze, cu paturi king size cu baldachin, fiind conceput sa ofere turistilor experienta suprema a unei vacante unice.

Nayara Springs pune la dispozitia turistilor si restaurantul propriu, deschis 24/24, un restaurant cu un meniu variat, atat continental, cat si asiatic. De regula, pe perioada sezonului estival, bucataria este condusa de un bucatar scolit in restaurante cu 1-2 stelute Michelin, tot pentru ca experienta turistilor sa fie sublima.

Altfel, genul acesta de resorturi exclusiviste este cel in care merita sa ajungeti macar o data in viata, daca nu pentru experienta culinara, macar pentru posibilitatea de a explora flora exotica sau chiar sa va puteti lauda ce ati escaladat pe un vulcan.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.