close
Case & Vile

Resedinta de poveste pentru visele fiecaruia!

Visam in fiecare clipa cu ochii deschisi ca vom reusi sa ne cumparam sau sa ne construim cea mai frumoasa casa. Acea casa pentru care toti cei din jur ne vor invidia si ne vor admira reusita. Si daca mai este intr-un cadru idilic, la munte sau la mare, telul ne-a fost atins. Astazi va vom parcurge prin intermediul imaginilor o resedinta de poveste construita intr-un cadru natural incredibil. Este ideala pentru cei care iubesc natura si sa petreaca un timp calitativ in mijlocul ei.

Aceasta uimiroare casa este situata in regiunea Madrid din Spania si este o oaza de liniste si confort. Ne-au atras foarte mult culorile, texturile si elementele decorative ale acestei proprietati cu accente moderne. Plus ca in curtea interioara are amenajata o piscina fascinanta si perfecta pentru orice moment al zilei.

resedinta-de-poveste (20)

Resedinta de poveste este construita pe doua nivele superioare plus parterul. La parter este amenajata zona de zi cu living, bucatarie, spatiul pentru servit masa, o baie si o zona deschisa care comunica cu gradina. Tot la parter a fost amenajat si un cinema, o sala de gimnastica si un garaj foarte spatios. Ceea ce este interesant este ca accesul catre celelalte doua nivele se face prin intermediul unui lift. Bineinteles ca exista si clasicele scari, dar s-a vrut si o caracteristica aparte: liftul.

resedinta-de-poveste (19)

resedinta-de-poveste (18)

resedinta-de-poveste (17)

resedinta-de-poveste (16)

resedinta-de-poveste (15)

resedinta-de-poveste (14)

resedinta-de-poveste (13)

resedinta-de-poveste (12)

resedinta-de-poveste (11)

resedinta-de-poveste (10)

resedinta-de-poveste (9)

La primul nivel se afla dormitorul principal care are o suprafata uriasa: 160 metri patrati. La acesta mai este anexata inca o incapere de 16 metri patrati care reprezinta dressingul.

resedinta-de-poveste (8)

resedinta-de-poveste (7)

resedinta-de-poveste (6)

resedinta-de-poveste (5)

Indiferent de unde va aflati in casa puteti admira gradina superba prin intermediul ferestrelor foarte mari. Nu exista incapere care sa nu beneficieze de aceasta caracteristica a locuintelor de lux.  Resedinta de poveste are la ultimul etaj 2 dormitoare cu o suprafata de 50 mp fiecare cu baie proprie si o terasa exterioara. Imaginati-va sa va beti cafeaua aici si sa priviti de sus intreaga intindere.

In gradina a fost amenajata si o zona de relaxare cu o masa si scauna, iar in centru am putut observa din imagini ca este amplasata o fantana arteziana.

resedinta-de-poveste (4)

resedinta-de-poveste (3)

resedinta-de-poveste (2)

resedinta-de-poveste (1)

Nu-i asa ca v-a fascinat? Si daca doriti sa o cumparati sa stiti ca este scoasa la vanzare la pretul de 10 milioane de dolari. Va dorim sa aveti ocazia sa achizitionati o astfel de resedinta si sa ne trimiteti imagini din interior!

.

Tags : resedinta de poveste

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.