close

In momentul in care va redecorati gradina casei va ganditi sa amenajati si o fantana arteziana, indiferent de dimensiunile ei. Apa are proprietati calmante si in combinatie cu verdeata din jur creaza acel feng shui de care un astfel de spatiu are nevoie. De altfel aceasta completeaza tabloul pentru o zi de weekend perfecta alaturi de familie si prieteni. De obicei acestea sunt punctul focal al gradinii, iar toate celelalte decoruri graviteaza in jurul ei.

In momentul in care va decideti ca doriti sa va amenajati o fantana arteziana trebuie sa stabiliti bugetul si cati bani sunteti dispusi sa investiti. Exista comercianti care va ofera modele de fantani inedite care vin gata lucrate, voi va trebui doar sa le montati sursa de apa. De asemenea acestea se pot construi de la zero in gradina voastra. Si pentru aceasta varianta exista persoane specializate care va vor ajuta sa va puneti in practica ideile. Aceasta poate sa intruchipeze personaje din basme sau tot felul de figuri haioase. Trebuie sa fie vesela pentru ca ea animeaza intreaga gradina.

fantana-arteziana-de-gradina (1)

fantana-arteziana-de-gradina (2)

fantana-arteziana-de-gradina (3)

fantana-arteziana-de-gradina (4)

fantana-arteziana-de-gradina (5)

fantana-arteziana-de-gradina (6)

fantana-arteziana-de-gradina (7)

fantana-arteziana-de-gradina (8)

Trebuie sa va asigurati, indiferent de situatie, ca dimensiunea fantanii este in concordanta cu marimea gradinii. Nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mica. Daca este prea mare va umbri celelalate decoruri, iar daca este prea mica va trece neobservata.

Foarte multe persoane adauga acest obiect decorativ in zona de luat masa sau cea a gratarului. Fiind cele mai solicitate parti ale gradinii, o fantana va spori confortul de care aveti nevoie. Nimic nu poate fi mai relaxant decat sa va beti cafeaua sau sa serviti pranzul si sa auziti sunetul apei.

Trebuie sa va ganditi si la culoarea pe care aceasta o poate avea. De obicei toate pastreaza culoarea materialul din care sunt confectionate. In schimb noi va recomandam sa alegeti albul pentru ca acesta simbolizeaza sentimentul de eleganta si modernism. Dar puteti alege si alte culori cum ar fi negrul si maroul. Noi v-am oferit sugestii, in definitiv voi sunteti singurii care pot alege cea mai buna varianta pentru ca gradina sa arate superb.

Fresh Home iubeste sa decoreze impreuna cu voi!

Tags : decor curtefantana artezianafantana arteziana curtefantana arteziana gradinafantana arteziana ieftinamodele fantana artezianapitici de gradinaredecorare gradina

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.