close
Apartamente

Apartament exclusivist cu decoruri luxuriante si discrete

 Decoruri fine, extravangante, luxoase si intangibile intalnim la fiecare pas. Mereu incercam sa fim in ton cu moda atat vestimentar, cat si in ceea ce priveste decoratiunile interioare. Cand vine vorba de facilitatile pe care ni le dorim in casa vrem sa ne simtim regeste. Tocmai pentru aceasta senzatie va vom prezenta un superb apartament din Sankt Petersburg. Un apartament exclusivist care este inundat in decoruri luxoase. Si cand vorbim de lux si lucruri scumpe ne vine in minte aurul. Acesta inca a ramas una din cele mai scumpe monede de schimb. Si decorurile in nuante aurite nu lipsesc din apartament. Pentru ca acesta sa aiba clasa si stil, auriul a fost combinat cu nuante de alb impecabil si albastru. Se poate spune ca sunt culorile care se potrivesc cel mai bine cu nuanta aurie.

apartament-exclusivist (17)

apartament-exclusivist (16)

Acest apartament exclusivist are zona de zi bine delimitata de cea de noapte prin intermediul unui hol. Cand spunem zona de zi ne referim la spatiul comun, in care se primesc musafirii sau familia sta unita de vorba. Zona de noapte reprezinta dormitoarele, locul in care fiecare ramane doar cu gandurile sale. In zona de zi a fost amenajat un living spatios, o zona de luat masa si bucataria. Zona de noapte se caracterizeaza prin doua dormitoare cu baie proprie. Fascinant la acestea este ca au fiecare cate un dulap foarte mare, dar care este ascuns in perete. Astfel in momentul in care usile sunt inchise nici macar nu ne vom putea da seama ca este acolo. Cand am spus ca acestea sunt mari ne-am referit la faptulca sunt o mini camera mascata in spatele unei usi delicate.

apartament-exclusivist (10)

apartament-exclusivist (9)

apartament-exclusivist (8)

apartament-exclusivist (7)

apartament-exclusivist (6)

apartament-exclusivist (5)

Decorurile aurite se pot observa la fiecare pas: in obiectele decorative, lenjeria de pe pat, candelabre, veioze, peretii si instalatiile luminoase. Aurul uneori poate sa arate kitchos. Aici surprinzator arata extraordinar de bine. Poate pentru ca totul a fost aranjat, culorile alterneaza si nimic nu este mai mult de cat ar trebui. Exista o balanta in totul si asta ajuta apartamentul sa arate elegant.

Inclusiv faianta si gresia din baie este in aceeasi nuanta. Sistemul de iluminat este unul inteligent pentru ca se reuseste sa se creeze o sclipire si o lumina aparte intr-o incapere fara ferestre, deci fara sursa de lumina naturala. Ce sa mai totul sclipeste si abunda in buna dispozitie. Acest apartament exclusivist dintr-un oras al culturii parca este invaluit in magia timpului. Este o transpunere a viselor in realitate, a dorintelor in fapte, a gandurilor in vorbe.

Sa va mai spunem ca are si o terasa exterioara? Nu este extraordinar de mare, dar are o alura intima. Fiind decorata cu o canapea clasica de exterior impartita in doua, poate strange oamenii unul langa altul. Si sa nu uitam ca se pot admira privelistile Sankt Petersburgului! Deci starea de visare se continua si in afara decorurilor interioare, magia este completa si s-a infaptuit cea mai frumoasa vraja de care nu vrem sa scapam!

apartament-exclusivist (15)

apartament-exclusivist (14)

apartament-exclusivist (13)

apartament-exclusivist (11)

apartament-exclusivist (3)

apartament-exclusivist (2)

apartament-exclusivist (1)

Hai sa visam impreuna si sa ne dorim un apartament exclusivist atat din perspectiva decorurilor, cat si a locatiei in care este amplasat!

Tags : Apartament exclusivist

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.