close
Piscine

Piscine de dimensiuni medii pentru curtea din spate

Cred ca unul dintre lucrurile pe care le-am amintit mereu cand am discutat despre piscine pe freshhome.ro a fost faptul ca o piscina, indiferent de dimensiuni, creste valoarea unei proprietati. Am vorbit de-a lungul timpului despre tot felul de tipuri, despre cele de dimensiuni pici, despre bazine cu un singur culoar, folositoare indeosebi pentru cei care vor sa-si mentina conditia fizica.

Astazi vorbim despre piscine de dimensiuni medii si despre avantajele si dezavantajele lor. Am alcatuit o colectie de 20 de poze, asa ca mai intai aruncati o privire mai jos.
piscine-de-dimensiuni-medii-20

piscine-de-dimensiuni-medii-19
piscine-de-dimensiuni-medii-18
piscine-de-dimensiuni-medii-17
piscine-de-dimensiuni-medii-16
piscine-de-dimensiuni-medii-15
piscine-de-dimensiuni-medii-14
piscine-de-dimensiuni-medii-13
piscine-de-dimensiuni-medii-12
piscine-de-dimensiuni-medii-11
piscine-de-dimensiuni-medii-10
piscine-de-dimensiuni-medii-9
piscine-de-dimensiuni-medii-8
piscine-de-dimensiuni-medii-7
piscine-de-dimensiuni-medii-6
piscine-de-dimensiuni-medii-5
piscine-de-dimensiuni-medii-4
piscine-de-dimensiuni-medii-3
piscine-de-dimensiuni-medii-2

piscine-de-dimensiuni-medii
In mod evident, astfel de bazine sunt pentru cei cu curti de de dimensiuni cel putin medii, dar ele vin cu pretul lor (nu ne referim neaparat la costurile de instalare si proiectare, care oricum sunt mai mari), in sensul ca ocupa mult din teren; iar daca nu aveti cateva sute de mii de dolari sa faceti acoperis retractabil pentru piscina, zona respectiva nu poate fi folosita pentru altceva.

De asemenea, cand luati in calcul amenajarea unei piscine de dimensiuni medii, trebuie sa luati in calcul ca vine cu instalatii de filtrare, de purificare, costurile aferente umplerii cu apa a bazinului (cand vorbim de dimensiuni medii, vorbim frecvent de zeci de metri cubi de apa), de costuri pentru curatarea si dezinfectarea bazinului si asa mai departe. Si ele trebuie luate in considerare, pentru ca nu apar in ofertele companiilor care se ocupa cu bazine.

Totusi, piscinele sunt perfecte pentru relaxare, mai ales daca li se alatura si o terasa separata, plus ca e o metoda excelenta de a creste valoarea unei proprietati, mai ales pe o piata imobiliara in crestere.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.