close
Dormitoare

Cat mai mult alb pentru dormitorul tau

Sunt o mie de motive pentru a va decora dormitorul cu cat mai alb cu putinta: e o culoare relaxanta, usor de intretinut/spalat, ieftina, care odihneste ochii si ofera senzatia unui spatiu mai mare. In plus, albul poate fi culoare complementara pentru orice alta culoare, mai ales ca posibilitatile, din acest punct de vedere, sunt practic infinite.

Pentru camerele cu mobilier de lemn, aceasta este culoarea de care aveti nevoie, indiferent de culorile folosite pentru mobila. Stilul scandinav (bazat pe mobilier din lemn si culori simple, cat mai luminoase) e in trend in 2013 si cu siguranta va fi si peste cativa ani, pentru simplul motiv ca rezultatele obtinute sunt de bun gust.
dormitor scandinav
dormitor in stil asiatic
Fetele au tendinta de a-si decora dormitoarele astfel incat locul unde dorm sa para cat mai feminin si cat … mai tipic unei fete cu putinta. Asta inseamna, de obicei, asternuturi roz, scaune roz si alte obiecte cu nuante asemanatoare. Nicio problema! Albul poate fi combinat cu rozul, fara ca aceste 2 culori sa se “incalece” vreun pic. Totusi, pentru a iesi un pic din tipar, designerii recomanda fetelor sa apeleze si la culori liliachii.
dormitor de fata
dormitor cu covertura rosie
Pentru cei care vor o combinatie moderna, mixul de alb, negru si gri va fi intotdeauna de efect. In cazul dormitoarelor, obiectele negre sunt, de regula, de dimensiuni mici si sunt pozitionate special pentru a iesi in evidenta.
dormitor cu alb si negru
dormitor modern
dormitor dublu
Chiar daca multa lume nu realizeaza, dormitorul are nevoie de o atentie sporita. Statisticile arata ca acolo ne petrecem o treime din viata, acesta fiind un motiv suficient de puternic pentru care ar trebui sa ne pese mai mult de locul in care dormim. Chiar daca amenajarea acestei camere ar putea costa mai mult, pe termen lung, investitiile sunt justificate pe deplin, mai ales daca ne referim si la sanatate.

Tags : dormitor alb

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.