close
Apartamente

Un super penthouse in New York

Cum arata un penthouse intr-unul dintre cartierele selecte ale New York-ului? Fix asa! Cu 8 camere impartite pe o suprafata de 360 de metri matrati, aceasta locuinta a tinut prima pagina pe cateva dintre cele mai mari site-uri de arhitectura si design interior din lume.

Apartamentul este situat in apropierea Madison Park si are o valoare estimata la circa 3 milioane de dolari. In ceea ce priveste structura lui, el are 3 dormitoare si 3 bai, 2 sufragerii si o camera de oaspeti, asta pe langa clasicele dependinte.
penthouse new york
living in penthouse in new york
Din suprafata locuibila de 360 de metri patrati, camera principala este living-ul, cu dimensiuni de 20 de metri pe latime si 10 pe grosime, deci 200 de metri patrati. In living, piesa centrala este o canapea imensa. A se observa faptul ca in intregul penthouse electronicele lipsesc aproape cu desavarsire, proprietarii dorind ca locuinta lor sa fie mai mult o oaza de relaxare si nu una in care sa petreaca prea mult timp in fata televizorului sau a laptop-ului.

Penthouse-ul a fost creat special pentru o familie numeroasa, dovada ca exista un singur dormitor principal pentru adulti, iar restul fiind destinate copiilor (cu exceptia camerei de oaspeti).
living penthouse
dormitor baieti
dormitor fete
bucatarie penthouse
In bucatarie exista atat o insula (spatiu pentru luat masa in prelungirea locului in care se gaseste), cat si o masa de 10 persoane, numai buna pentru mesele de la reuniunile de familie.

Penthouse-ul de mai sus a fost decorat fara ajutorul unei echipe de designeri, ci doar dupa ideile proprietarilor. El a fost de vanzare pana in toamna anului 2012, atunci cand a fost achizitionat pentru o suma de aproximativ 2,3 milioane de dolari.

[sursa – architectism.com]

Tags : penthouse

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.