close

Fiecare din noi munceste intr-o viata pentru familie, calatorii, un stil de viata fara lipsuri si o casa care sa oferte tot confortul necesar. Doriti sa evidentiati starea de bine va veti alege produse de lux in redecorarea casei. Cele mai multe dintre acestea nu sunt accesibile pentru persoanele cu un salariu mediu si sunt exclusiviste. Trebuie in schimb sa aveti grija sa nu transformati locuinta intr-o parada a obiectelor scumpe care sa nu se incadreze in spatiu si sa nu se completeze unul pe celalalt.
Pentru unii luxul se rezuma la opulenta: obiecte de dimensiuni mari, cat mai viu accesorizate si colorate. In schimb designerii au resuit sa creeze mobila cat mai minimalista, in linii discrete si din materiale de caltitate superioara. Au inclus ornamente decorative pe mobila si tesaturi. Pentru mese in designul de lux se vor folosi mereu sticla si cristalul.
Cand ne gandim la lux , ne gandim nu numai la culori bogate, cu tesaturi fine, texturi minunate, cum ar fi catifeaua. Blana este si ea prezenta in creatiile marilor decoratori. Ea confera conforta si caldura. Este foarte des folosita in locuintele din zonele montane si se incadreaza perfect in decorul de iarna.

camera_luxoasa1

camera_luxoasa2

camera_luxoasa3

camera_luxoasa4

camera_luxoasa5

camera_luxoasa6

camera_luxoasa8

casa_luxoasa9

casa_luxoasa10
Pielea naturala este un alt material folosit pentru a evidentia buna starea unei locuinte. Daca stiti cum sa o folositi puteti crea o punte intre modern si traditional in casa.
Obiectele de arta foarte scumpe si in exemplare putine, daca nu chiar unicate, expuse in casa vor definitiva imaginea luxului si al bunastarii proprietarului locuintei.

Bunastarea este reprezentata si prin dimensiunile casei: cu camere mari atat pe inaltime cat si pe latime. Fie ca folositi mobila de dimensiuni mari sau minimalista, este nevoie sa se observe spatiul mare in care sunt asezate. Abundenta este caracterizata prin tot ce e mare, scump si diversificat.

In concluzie vom incheia prin a spune ca luxul este reprezentat prin auriu, obiecte lucioase si decoratiuni inedite inclusiv pe piesele de mobilier sau pe tapetul de pe pereti. Mobilierul are o prezenta extrem de distinsa intr-un spațiu. Auriul ridica automat totul la un nivel superior. Luxul este, la urma urmei despre o combinatie intre generos si opulent, indulgenta si extravaganta!

Tags : amenajarecasadecor casadesigndesign interiorexteriorluxmobilapiese de mobiliervilavila de lux

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.