close

Cand ne renovam o casa trebuie sa fim foarte atenti in momentul in care se face finisajul peretilor. In blocurile vechi, de exemplu, peretii si tavanul nu au o forma dreapta, astfel mobila poate sa nu stea fixata asa cum ne dorim. Totul va trebuie sa fie la linie, iar pentru aceasta avem nevoie de specialisti si materiale de calitate. In zilele noastre au aparut tehnici noi care ne vor usura munca si vom reusi sa scurtam din timpul alocat renovarii unei case.

Astazi va prezentam cateva imagini cu camere renovate cu ajutorul unui ipsos japonez si anume finisajul Satori:

finisaj_perete1

finisaj_perete2

finisaj_perete3

finisaj_perete4

finisaj_perete5

finisaj_perete6

finisaj_perete7

finisaj_perete8

Ipsosul japonez este un finisaj de perete interior traditional folosit de sute de ani in Japonia atat pentru spatii rezidentiale cat si comerciale. Finisajul Satori este un pamant produs pe baza de nisip natural, care a fost modernizat pentru a oferi culori asortate si durabilitate. Acoperirile sunt aplicate la mana cu ajutorul unei gletiere. Acesta este asemanator cu ipsosul italian sau venetian. Cu toate acestea, aspectul este distinct si va reusi sa ofere o nota moderna camerei renovate. O varietate de alte produse importate din Japonia, cum ar fi paiele de orez japonez si scoicile pot fi combinate cu ipsosul  pentru a crea rezultate uimitoare. Se va reusi asftel o uniune cu natura pana si in cele mai sobre incaperi schimband aspectul si atmosfera.

Cu o mobila adecvata si obiectele de decor ( vaza, veioza, plante etc.) casa sau camera voastra va fi invidiata de orice. Va veti bucura de un camin cald si primitor. La fel se va intampla si daca veti alege sa amenajati un restaurant sau un spatiu de birouri. Clientii sau angajatii vor veni cu drag si vor fi incantati de tot ceea ce ii inconjoara.

Fresh Home va provoaca sa fiti creativi si indrazneti!

Tags : amenajarecasadecordecoratiunifinisaj peretiipsosmobilaperetipreturi ipsosrenovare casa

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.