close
Mobila

Cele mai ciudate piese de mobilier

Atunci cand vine vorba de alegerea mobilierului pentru casele noastre, cei mai multi dintre noi se gandesc sa imbine utilul cu placutul, adica sa fie confortabil, dar in acelasi timp, sa arate frumos. Ei bine, exista si persoane cu multa imaginatie, care se gandesc ce sa mai inventeze pentru a soca in materie de piese de mobilier sau pentru a iesi din anonimat. Astfel, au aparut cazile-pantof, scaunele cu coada sau fotoliile din mingi de tenis. Daca v-am facut curiosi, gasiti mai multe idei in galeria de mai jos. Ati integra aceste obiecte in caminul dumneavoastra?

60540096

859-03

1359646746_600

funnyweirdfurnitureforug

gal-sculpture-03-jpg

bench-of-Weird-Furniture-Collection-Upholstered-by-Leather-Waste

166765_358034557639871_2092182775_n

mb1

425200_180696955426530_1656248453_n

piese-de-mobilier2

Atunci cand imaginatia atinge cote impresionante, se intampla sa apara tot felul de lucruri ciudate, care tind sa sfideze normalitatea. Este si cazul acestor piese de mobilier, care au resusit sa surprinda atat prin spiritual inovator al celor care le-au creat, cat si prin forma lor.

Daca va numarati printre persoanele care s-au plictisit de mobila din magazine, realizata dupa aceleasi standarde si care isi doresc ceva unic pentru casa lor, atunci este o idee buna sa investiti in astfel de piese, care nu doar ca va vor anima locuinta, dar vor face deliciul musafirilor dumneavoastra, ori de cate ori va or calca pragul. Daca aveti copii mici, ei bine, ei vor fi cei mai incantati!

Majoritatea mobilierului “altfel” se face, de obicei, la comanda. Este un lucru bun, pentru ca va puteti allege singuri forma, culoarea si dimensiunea obiectelor. Tineti intotdeauna cont de suprafata camerei si de restul decorului atunci cand optati pentru astfel de mobila, pentru ca riscati sa va aglomerati incaperea si sa obtineti efectul contrar celui dorit. Daca vreti mobila iesita din comun, atunci intreaga casa trebuie sa urmeze aceasta tema. Un fotoliu-hamburger nu are ce cauta intr-o camera mobilata in stil vintage, spre exemplu.

Incercati sa le proiectati astfel incat, pe langa aspectul iesit din comun, sa poata fi, totusi, usor de utilizat. Un sezlong care imita forma corpului omenesc, din lemn masiv, poate fi facut mai confortabil daca asezati cateva perne moi sau o saltea de puf. Daca alegeti ineditul, asigurati-va ca urmati aceasta linie.

Tags : casaciudatamobilaMobilier

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.