close

Albastrul nu e doar o culoare barbateasca, la fel cum nu e doar o culoare pentru camerele de baieti. De fapt, cu aranjamentul interior potrivit, aceasta culoare poate oferi un aer sofisticat si matur, pe langa faptul ca este extrem de odihnitoare; tocmai de aceea, pentru acest inceput de weekend v-am pregatit o colectie de 15 poze cu dormitoare de culoare albastra.

dormitoare albastre 15

dormitoare albastre 14

dormitoare albastre 13

dormitoare albastre 12

dormitoare albastre 11

dormitoare albastre 10

dormitoare albastre 9

dormitoare albastre 8

dormitoare albastre 7

dormitoare albastre 6

dormitoare albastre 5

dormitoare albastre 4

dormitoare albastre 3

dormitoare albastre 2

dormitoare albastra
Partea buna la aceasta culoare e faptul ca e disponibila in mii de nuante, care la randu-le sunt placute ochiului si pot fi asociate cu accesorii si mobilier de culoare inchisa, cat si de culoare deschisa. Singura parte in care nu va recomandam sa implementati aceasta culoare e podeaua, intrucat orice zgarietura devine mai vizibila, ca sa nu mai amintim ca o mare parte din podea este acoperita de mobilier si de covoare.

Rolul primar al nuantelor de albastru este acela de a nuanta camera, asemeni albului, de a crea iluzia unui spatiu mai mare. Daca alegeti sa decorati intregul dormitor in aceasta culoare, pastrati nuantele mai deschise pentru pereti si folositi obiectele de nuanta mai inchisa pentru pat si pentru eventualele accesorii si decoratiuni.

De asemenea, combinatia alb-albastru e foarte usor de pus in practica si, in plus, nu se va demoda niciodata. In fond, e folosita de sute de ani si cu siguranta nu va mai inceta sa fie folosita in urmatorii 50-60 de ani. Daca va decideti pentru aceasta combinatie, pastrati ideea de mai sus si concentrati-va astfel incat obiectele de culoare alba sa fie sursele de lumina sau sa devina puncte focale.

Tags : dormitor albastru

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.