close
IdeiTerase & Gradini

16 paturi exterioare care va vor infrumuseta gradinile

Indiferent ca aveti o piscina, o gradina mica sau doar un spatiu pe care vreti sa-l amenajati in afara casei, amplasarea unor paturi exterioare este intotdeauna o idee buna. In fond, putine sunt locurile in care putem petrece ceva timp intinsi fara riscul sa ne umplem de insecte (asta ca tot a fost sezonul capuselor), si la fel de putine sunt proprietatile care sunt personalizate cu un astfel de pat exterior.

paturi exterioare 16

paturi exterior 15

paturi exterior 14

paturi exterior 12

paturi exterior 11

paturi exterior 10

paturi exterior 9

paturi exterior 8

paturi exterior 7

paturi exterior 6

paturi exterior 5

paturi exterior 4

paturi exterior 3

paturi exterior 2

paturi exteriorBuilt-up-outdoor-hanging-bed-in-red
Daca in ceea ce priveste alegerea unui model anume nu prea va putem da sfaturi, intrucat ele pot fi incompatibile cu posibilitatile fizice, va putem oferi cateva recomandari care sa va ajute la amenajarea unuia sau mai multor paturi exterioare astfel incat curtea sa arate cat mai bine:
1) Indiferent de marimea patului, este esential ca suporturile sa fie cat mai late. Patul nu trebuie sa vina in contact direct cu solul, intrucat, fiind de lemn, atrage umezeala din sol, motiv pentru care este esential ca suporturile sa fie mai late.
2) Orientati-va spre modele a caror perne/saltele pot fi stranse cu usurinta in cazul in care vreti sa nu fie udate. De regula, materialele moi nu sunt impermeabile, astfel ca e nevoie de un pic de grija la acest capitol.
3) Atunci cand cumparati respectivul pat, asigurati-va ca structurile sa fie protejate impotriva actiunii apei. O sa va multumiti peste ani pentru cei cativa lei in plus cheltuiti.
4) Perdelele trebuie sa fie din materiale deschise, care sa respinga razele solare si care sa poata fi spalate usor. De asemenea, modul de inchidere, in cazul in care vreti o astfel de functie, trebuie sa fie rapid si etans, pentru a va proteja de tantari si alte insecte.

Tags : paturi exterioare

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.