close
Dormitoare

Dormitoare pentru burlaci si… burlacite

Dormitorul e cel mai intim spatiu din casa noastra. De altfel, am mai vorbit despre importanta dormitoarelor pe freshhome.ro, fara ca parerile noastre sa se fi schimbat de atunci si pana acum. Ce-i drept, pentru articolul de astazi nu v-am pregatit sfaturi si idei despre camere in general, ci mai degraba am vrut sa va aratam cateva poze cu dormitoare ale unor persoane singure, femei si barbati deopotriva, mai mult pentru a vedea care anume sunt caracteristicile care le diferentiaza.

dormitor 18

dormitor 17

dormitor 16

dormitor 15

dormitor 14

dormitor 13

dormitor 12

dormitor 11

dormitor 10

dormitor 9

dormitor 8

dormitor 7

dormitor 6

dormitor 5

dormitor 4

dormitor 3

dormitor 2

dormitor
E destul de limpede ca primele poze sunt dormitoare ale unor femei, nu-i asa? Culorile deschise, pantofii, accesoriile, florile si draperiile mov/roz sunt detalii pe care niciodata nu le veti vedea in dormitorul unui burlac.

Daca va uitati la ultimele poze, chiar si fara sa aveti prea multe cunostiinte in materie de design interior, e limpede ca in ele locuieste un barbat. Se poate observa ca ultimele camere prezentate mai sus au mai multe linii drepte, draperiile sunt aproape mate, iar culorile folosite sunt ceva mai inchise, si bineinteles, accesoriile aproape  ca lipsesc.

Sigur, asta nu inseamna ca in oricare dormitoare prezentate mai sus nu poate locui o femeie in dormitorul unui barbat sau viceversa. Acest gen de personalizari sunt facute doar pentru a ilustra mai bine ca respectiva camera apartine unei anumite persoane, dar nimic mai mult. Ele ofera aproximativ acelasi grad de confort.

Tags : dormitoare burlaci

2 Comments

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.