close
Bucatarii

Mega Post: 35 de modele de bucatarii moderne

Pentru aceasta frumoasa zi de sambata v-am pregatit un articol mai special. Dupa cum ati vazut in titlu, acest articol este despre bucatarii. O sa lasam fotografiile sa vorbeasca de la sine, setul acesta de poze reprezentand nu mai putin de 35 de bucatarii.
Nu ezitati sa ne mentionati la rubrica de comentarii ce fotografie va place cel mai mult, si ce modificari ati face in bucatariile voastre !

bucatarie 35

bucatarie 34

bucatarie 33

bucatarie 32

bucatarie 31

bucatarie 30

bucatarie 29

bucatarie 28

bucatarie 27

bucatarie 26

bucatarie 25

bucatarie 24

bucatarie 23

bucatarie 22

bucatarie 21

bucatarie 20

bucatarie 19

bucatarie 18

bucatarie 17

bucatarie 16

bucatarie 15

bucatarie 14

bucatarie 13

bucatarie 12

bucatarie 11

bucatarie 10

bucatarie 9

bucatarie 8

bucatarie 7

bucatarie 6

bucatarie 5

bucatarie 4

bucatarie 3

bucatarie 2

bucatarie 1
Dupa cum vedeti, majoritatea ideilor sunt relativ usor de pus in practica, in acest caz nefiind vorba de bucatarii de lux, ci strict incaperi functionale, in care se poate gati si servi masa fara probleme.

In principiu, daca v-ati hotarat sa va schimbati mobila de bucatarie odata cu curatenia clasica de Paste, ar fi bine sa luati ca exemplu modelele de mai sus si sa tineti cont si de ideile noastre.

          4 sfaturi pentru amenajarea unei bucatarii moderne

1. Orientati-va spre spatiu. Desi ar fi bine sa aveti toate lucrurile la indemana, in situatia in care unele dulapuri ar sta inchise cu lunile, poate ar fi o idee buna sa gasiti lucrurilor din ele un alt loc si eventual, sa scapati de respectivele dulapuri;

2. Pentru o bucatarie, cea mai buna culoare este albul, indiferent de decoruri.

3. Daca aveti o locuinta mica si daca structura va permite acest lucru, o idee buna ar fi sa renuntati la unul dintre peretii despartitori si sa instalati o hota puternica deasupra spatiului de gatit. Cum suna aceasta idee?

4. Pe cat posibil, luati masa in alt loc decat bucataria, mai ales daca familia este numeroasa. Astfel, veti avea mai mult loc pentru gatit si mai putin stres.

Tags : modele de bucatarii

2 Comments

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.