close

O piesa de rezistenta in decorarea unei case o contituie si lampile decorative. Fie ca alegeti sa le puneti in dormitor sau in sufragerie, acestea vor fi un element definitoriu.

O lampa bine aleasa va crea un decor elegant in sufragerie si o atmosfera prietenoasa atat pentru voi cat si pentru invitatii vostri. Este modul in care veti reusi sa va simtiti ca acasa si nimeni nu va poate lua acest sentiment.

In dormitor o lampa de o culoare calda va creea o imagine feerica si romantica ideala pentru orice cuplu indragostit. De asemenea este utila persoanelor care nu pot dormi singure si au nevoie de o sursa de lumina pentru a adormi. Aceasta situatie este foarte frecventa la cei mici. Pentru ei exista lampi cu personaje din desene animate si care proiectea diverse forme pe tavan si pereti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

lampa

lampa_decorativa6

lampa_decorativa4

lampa_decorativa3

lampa_decorativa2

In ultima perioada au aparut lampi de toate dimensiunile si forme. Gasim lampi in forma de inima, animale sau constructii geometrice. Materialele din care acestea se confectioneaza au inceput sa fie cat mai diversificate. Din orice putem face o lampa chiar si acasa. Este suficient sa avem un fir electric, un bec si o dioda. Va puteti juca obiectele nefolosite pe care le aveti prin casa.

Atmosfera creata de o lampa decorativa facuta acasa de voi va fi accentuata si va avea o insemnatate mai mare. De altfel va puteti juca cu imaginatia si sa aveti o alta activitate prin intermediul careia sa reuniti familia.

Daca aveti pe acasa lampi diferite si care voua va spun o poveste, va rugam sa o impartasiti si cu noi! Pana atunci speram ca v-au placut modelele prezentate mai sus!

Fresh Home te ajuta sa redecorezi casa cu stil si emotie!

Tags : casadecordecor casadecor dormitordesignlampa decorativalampa dormitorlampa livinglampa sufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.