close

Stim ca va plac proiectele indraznete si sa visati alaturi de noi la indeplinirea tuturor celor propuse. Va rasfatam si astazi, dupa cum v-am obisnuit cu un design de redecorare a casei inedit pana la cel mai mic amanunt.

Este un design de casa ce a castigat Premiul pentru arhitectura de la Ankara pentru tot conceptul in sine de catre firma de constructii Yazgan Design.

Casa este inspirata din moda muzicii pop si au fost folosite nuante de portocaliu pentru a reusi sa creeze o imagine vibranta.  De altfel este si foarte bine pozitionata, pe o suprafata de 1.050 m² , intr-o parte se poate vedea padurea, iar in cealalta se pot admira imprejurimile orasului Ankara. Ce poate fi mai frumos decat sa fii in punctual de mijloc al doua lumi atat de diferite: salbaticie si civilizatie; si totusi sa simti ca apartii atat unei cat si alteia.

Nu aveti cum sa nu va indragostiti de aceasta casa. Aici totul este la superlative si creat pentru iubitorii muzicii pop. Totul este un joc de culori si lumini. Orice este pus in valoare prin intermediul instalatiilor electrice: podea, piscine, scari, tablouri, chiar si exteriorul casei.

Este prevazuta cu un acoperis care este presarat cu pete de geam transparent si s-a reusit astfel sa se schimbe aspectul livingului.  Astfel se poate sta pe o canapea confortabila si sa se admire bucati din cer in timp ce se savureaza un ceai aromat.

model de casa1

redecorare casa 6

redecorare casa1

redecorare casa2

redecorare casa3

redecorare casa4

redecorare casa 5

Nu putem sa nu remarcam si piscina care este in aer liber si este superba. De altfel din piscina se poate observa interiorul casei pentru ca usile de la intrare sunt din sticla si glisante. S-a dorit contopirea celor doua medii prin inlaturarea granitei dintre exterior si interior.

Simtitm ca prea multe cuvinte ar fi de prisos pentru descrierea acestei case. Este de vis si cucereste privirele oricui. Va lasam sa admirati in continuare imaginile de mai sus!

Fresh Home viseaza alaturi de voi!

Tags : amenajareamenajare gradinaapartamentarhitecturaautocolant peretecameracasacasa de vacantadecordesigndesign dormitordesign interiordormitorperetispatiuvilavila de luxwall stickerwallstickers

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.