close
Dormitoare

Paturi cu spatiu de depozitare

Cred ca am abordat de numeroase ori deja problema spatiului mic din dormitoare si, in general, din apartamente. Una dintre cele mai la indemana metode de a trece peste problema spatiului insuficient, este achizitionarea unor paturi care au spatii de depozitare incorporate.

In copilarie, cred ca mai toti ne temeam ca nu cumva sa fie cineva sub pat, nu? Ei bine, odata cu transformarea spatiului gol de sub pat in spatiu de depozitare, astfel de temeri nu isi mai au rostul. In plus, spatiul respectiv economiseste mult din suprafata locuibila a aparatmentului/casei.
paturi cu spatiu de depozitare 15

paturi cu spatiu de depozitare 16

paturi cu spatiu de depozitare 17

paturi cu spatiu de depozitare 18

paturi cu spatiu de depozitare 19

paturi cu spatiu de depozitare 20

paturi cu spatiu de depozitare 21

paturi cu spatiu de depozitare 22

paturi cu spatiu de depozitare 23

paturi cu spatiu de depozitare 24

paturi cu spatiu de depozitare 25

paturi cu spatiu de depozitare

paturi cu spatiu de depozitare 2

paturi cu spatiu de depozitare 3

paturi cu spatiu de depozitare 4

paturi cu spatiu de depozitare 5

paturi cu spatiu de depozitare 6

paturi cu spatiu de depozitare 7

paturi cu spatiu de depozitare 8

paturi cu spatiu de depozitare 9

paturi cu spatiu de depozitare 10

paturi cu spatiu de depozitare 11

paturi cu spatiu de depozitare 12

paturi cu spatiu de depozitare 13

paturi cu spatiu de depozitare 14
Exista mai multe posibilitati. Daca vorbim de paturi cu spatiu de depozitare, atunci putem vorbi de paturi divan, care pot fi transformate in canapele la nevoie, de rame de pat cu sertare incorporate sau amenajate.

Desi paturile divan pot parea o alternativa buna, intrucat se pot strange, respectiv pot fi folosite doar la nevoie, daca ele sunt acoperite de asternuturi, de fiecare data cand veti avea nevoie sa luati ceva din spatiul de depozitare, va trebui sa dati la o parte asternuturile, respectiv sa le puneti la loc, lucru care garantez ca devine enervant de la un moment dat.

Rafturile amenajate sunt o idee buna, insa doar daca nu pun in pericol structura de rezistenta a patului. E mult mai recomandat sa cumparati o rama de pat care are incorporate rafturile, respectiv sertarele din fabrica, ceea ce garanteaza oarecum rezistenta patului.

Apoi, personal, recomand rafturile/sertarele mari, mai spatioase, in detrimentul celor mai micute, dar mai multe. La nevoie, puteti inghesui lenjerie sau piese de imbracaminte mai mari, care altfel, ar fi ocupat foarte mult spatiu in dulapuri, evident, in mod total inutil.

Nu in ultimul rand, nu uitati si de posibilitatea de a avea mica voastra biblioteca la doar cativa centimetri de cap, asta daca folositi spatiile de depozitare pentru carti. Atentie, doar, cartile tind sa atraga praf, implicit acarieni, astfel ca spatiile respective trebuie curatate frecvent.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.