close
Hoteluri & Resorturi

Resort in Tanzania: Retreat Selous, un loc magnific

Retreat Selous este un resort in Tanzania, un loc magnific construit de-a lungul raului Ruaha. Resortul este construit intr-o maniera care nu afecteaza catusi deputin ecosistemul in care este amplasat, ba mai mult, este construit intr-un mode care permite turistilor sa aiba parte de cea mai interesanta experienta africana pe care o vor avea vreodata.

Departe de-a se incadra in tiparele resorturilor pe care le prezentam pe freshhome,ro, asta cu toate ca am mai vorbit de cateva ori despre alte resorturi africane de lux, Selous impresioneaza prin pozitie, dar si prin luxul oferit turistilor, cumva in contrast cu saracia dominanta din satele inconjuratoare.
resort in tanzania 2

resort in tanzania 3

resort in tanzania 4

resort in tanzania 5

resort in tanzania 6

resort in tanzania 7

resort in tanzania 8

resort in tanzania 9

resort in tanzania 10

resort in tanzania 11

resort in tanzania 12

resort in tanzania 13

resort in tanzania 14

resort in tanzania 15

resort in tanzania 16

resort in tanzania 17

resort in tanzania 18

resort in tanzania 19

resort in tanzania 20
Apropo de pozitie, fiind construit pe malul raului Ruahu, resortul ofera posibilitatea de a vedea vietuitoarel in habitatul lor natural, nu neaparat numai vietuitoare acvatice, ci si animale de savana care vin sa se adape in apele line ale raului.

Bineinteles, turistii sunt in siguranta deplina atat timp cat nu se abat de la poteci si cat nu trec de limitele stabilite ale resortului, plus ca daca chiar vor sa vada animalele in habitatul propriu mai indeaproape, exista posibilitatea unor excursii organizate.

Posibilitatea de a lua masa pe malul raului, de a admira apusul sau pur si simplu de a sta in piscina in timp ce in jur animalele salbatice isi vad linistite de viata, ca si cum nu ar fi ochi curiosi care le privest de la departare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.