close
Hoteluri & Resorturi

Costa Careyes – un super resort pe malul Pacificului!

OK, Mexicul e o destinatie destul de grea pentru turistii din Romania, cu toate ca nu imposibila, din moment ce una dintre cele mai populare destinatii de vacanta in randul romanilor este Republica Dominicana. Totusi, resortul pe care vi-l prezentam astazi este unul dintre cele mai populare locuri pentru multe cupluri aflate in luna de miere, ori asta inseamna ca si daca ajungeti aici o data in viata, tot e suficient.

Ce e Costa Careyes? E un resort superb aflat pe coasta Mexicului al carui nume, tradus in romana, ar insemna “Coasta Testoaselor”, pe buna dreptate, de altfel, pentru ca locul respectiv, ce-i drept, la ceva distanta fata de resort, e un fel de sanctuar al broastelor testoase, care isi depun aici ouale. Bineinteles, resortul ofera posibilitatea de a observa indeaproape acest proces, dar intr-un mod nederanjant pentru micutele vietuitoare.

Dupa cum se vede si in pozele de mai sus, resortul e potrivit in special pentru cei care isi “serbeaza” luna de miere.

In functie de tipul de cazare ales, oaspetii au la indemana piscine infinity cu priveliste catre ocean si catre insulitele din jur, terase private si piscine asisderea, precum si staff privat, pentru cine doreste acest lucru. In plus, exista si un fel de academie pentru oaspeti, pe langa clasicele servicii de spa, in care pot sa invete sa faca scufundari, snorkelling si altele asemenea, cu mentiunea ca aceste activitati nautice de agrement sunt interzise in zona in care broastele testoase isi depun ouale.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.